Flaş Ryan Donk Gelişmesi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Flaş Ryan Donk Gelişmesi!


galatasaray-da-flas-ryan-donk-gelismesi-3115973.Jpeg


Galatasaray'ın 2015 - 2016 sezonunun devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği fakat beklentilerin altında kaldığı Hollandalı orta saha oyuncusu Ryan Donk'un menajeri Winny Haatrecht, Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün ile görüştü.

Galatasaray'da Ryan Donk takımdan ayrılıyor mu?

Sezon sonunda kontratı sona erecek olan Donk'un, Mayıs ayını beklemeden başka bir takıma transferini planladıklarını belirtti. Ryan Donk'un, Galatasaray'ın bonservis talebinde bulunmaması halinde Ocak ayında bedelsiz olarak ayrılmak istediği iletildi.

GALATASARAY YÖNETİMİ OCAK AYINDA YEŞİL IŞIK YAKACAK

Şu anda kadroya giremeyen oyuncu için yarım sezonluk 750 bin euro ödemesi gereken Galatasaray kulübü de bu teklife sıcak baktı. Donk'un menajeri Haatrecht, şimdiden transferi adına kulüp arayışına girerken, Galatasaray'da Ocak ayında ayrılığa yeşil ışık yakacak.

Ryan Donk'un Galatasaray performansı

2015 2016 sezonunda Kasımpaşa'dan 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında devre arasında kadroya katılan Ryan Donk, sarı kırmızılı takımda beklentilerin uzağında kaldı. Hollnadalı futbolcu Galatasaray takımı ile çıktığı 22 karşılaşmada 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.


Futbol Arena



Portal Haber
 
Böyle malları almadan önce Türkiye'den önce hangi amatör takımlarda oynamış araştırmak lazım.

Eğitim, denetim ve uygulama şart
 
Zamanında gelmemesi için burada kendimizi çok yırttık.Ancak Dursun kazık yemeye alışkın olduğu için kulübe 2.5 milyon euroluk bir kazık daha soktu.Bu transferi isteyen dinozor Denizli'yi de hâlâ anıyorum.
 
ben baskan olsam beles gitmesine musade etmem

zaten giren girmis

donk hiyari sezon basinda bonservisini alip gitseydi o zaman

gitmedi tabi yattigi yerden para almak icin

simdi neden gitmek istiyor

cunku 1 sene boyunca top oynamazsa futbol piyasasindaki degeri inanilmaz duser sene sonu bonservisi elindeyken kulup bulmakta zorlanir

ispanya 2.liginde falan 100 bin eurolara oynar

sirf futbol hayati bitsin diye ocak ayinda bonservis ucreti getir seklinde simdi de ben diretirdim baskan olsaydim

diger hakan balta gibi karaktersizlere de gozdagi olur
 
Sezonun ilk yarısı verdiğimiz maaşı verip gidebilir. Diğer türlü böyle çakalları bonservisi elinde göndermemek lazım. En kötü Tudor antremanlarda kullanır.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
sözleşme bitimine 6 ay kalmış adama melo parasını gömüp daha fazla maaş vermenin mantıkla alakası yok ama komisyonla alakası var . birileri zengin oldu . büyük kulüplerin sık sık başına gelir böyle şeyler. içerden biri punduna getirir sokar kazığı .
bu şekilde de en çok fener yağlı kazıklara gelmiştir.
 
Üst Alt