Flaş Selçuk İnan Kararı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Flaş Selçuk İnan Kararı!


5205590.jpg


[FONT=&quot]Galatasaray’ın teknik patronu, ekibiyle toplantı yaptı. Sezonun 11 futbolcuyla bitmeyeceğini vurgulayan Hırvat çalıştırıcı, “Selçuk’u kazanmak zorundayız. Fernando’ya bir şey olursa oynatabileceğim en uygun isim o” dedi.

[/FONT]
[FONT=&quot]Galatasaray’da geleceği tartışılan isim olan Selçuk İnan’a Igor Tudor’dan destek geldi. Hırvat teknik adam tecrübeli futbolcunun kendileri için önemini ise “Ya Fernando’ya bir şey olursa” sorusuyla özetledi. Galatasaray ile Karabük maçı öncesi şüphesiz en çok merak edilen konu Tolga Ciğerci’nin sakatlığında Tudor’un Feghouli ile Selçuk İnan arasında kimi tercih edeceğiydi. Bu konuda ibre Cezayirli futbolcudan yana dururken taraftarın bir bölümünün hedefinde olan milli oyuncuyla ilgili Tudor çarpıcı ifadeler kullandı.

Yardımcılarıyla değerlendirme yapan Hırvat çalıştırıcı, “Selçuk İnan’ı kazanmak zorundayız. Bu sezon 11 kişi ile bitmez. Üstelik Fernando’ya bir şey olursa yerine oynatabileceğim en uygun isim Selçuk. Bize düşen mutlaka Selçuk’u en iyi duruma getirmek. Ancak taraftarımız da bu konuda anlayışlı olmalı” diye konuştuğu öğrenildi.

[/FONT]

[FONT=&quot]Türk Telekom Stadı’nda bugünkü maçta daha önce takımdan gitmesi için ultrAslan taraftar grubunun bildiri yayınladığı Selçuk konusunda bu kez taraftarların tutum değişikliğine gitmesi bekleniyor. Taraftarların ağırlıklı olarak tecrübeli futbolcuya destek vereceği öğrenildi.

Skor

Portal Haber[/FONT]


 
İşler iyi giderken baltalamak için son koz Selçuk kaldı. Bu yüzden sürekli haberi çıkmaya başladı, yok sahip çıkalım yok 11 oyuncuyla sezon bitmez, Selçuk'a ihtiyaç olacak falan. Bok ihtiyaç olacak! Bu herif oynayacağına 10 kişi oyna daha iyi.
 
fernando'ya mazallah bir şey olursa selçuk'u stepne olarak kamyona takarız .
bu keneyi halı sahada bile yedek bekletmem. kendi gideceği yok mobbing yapın basın tekmeyi :tekme:
 
Selçuğu hazırlamak mı kolay yoksa altyapıdan birini mi? Uğraştığına değmez selçukla artık gönderin gitsin
 
U21den bir oyuncu getirin, son 10-15 oynasın, geleceğe yatırım yapmış oluruz, Selçuk'tan bin kat daha faydalı ve hayırlı olur
 
Takım arkadaşlarına bilerek pas atmayan,yanından geçen adamı bilerek kovalamayan ve zamanında GS formasını çıkarıp yere atmış bir şahısla gelecek şampiyonluğu istemiyorum.
 
Selçuk'un oynadığı her maç 12'ye 10 oynamaya mahkumuz artık o konuyu anlamıştır diye düşünüyorum Tudor. Medyaya böyle konuşması normal tabii.

Fernando'ya bir şey olursa Tolga oynasın, Donk oynasın, Denayer oynasın ama Selçuk oynamasın.
 
Rodriguez beyinsizi yerine selçuğu kazanmak için oynatıp, ndiaye i öne belhandayı sola atabiliriz, tek maçlık.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt