Flaş transferler yolda ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Flaş transferler yolda !


NTV Spor’da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol Programı’na katılan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın açıklamalarından Ajansspor.com’un derledikleri şöyle:

"Hocamızın kafasında ve bizim de kafamızda bir iki tane dünyaca ünlü oyuncu var. Drogba’nın çok talibi vardır. Biz de oluruz. Orta saha ve kaleci de görebilirsiniz. Bir hafta içerisinde çok sürpriz bir kaleci çıkabilir karşınıza. Çok önemli bir isim çıkabilir karşınıza.



Ersan İlyasova ile de ilgileniyoruz. Kulüplerdeki iyileşme moda haline gelir. Futboldaki gibi basketbolda da bunu istiyoruz. Biz bahçemizi çiçeklendirmek zorundayız."



Flaş transferler yolda ! - Futbol - Ajansspor.com
 
Cevap: Flaş transferler yolda !



Baya salladilar ama canlari sagolsun . Daha gelirken bu kadar sallarlarsa gelince naparlar ? Kim bilir ...
 
Cevap: Flaş transferler yolda !



1-2 tane başkanın 1-2 tanede Fatih Hocanın yıldız isimleri varmış.heralde en az 4 yabancı yıldız gelecek.
 
Cevap: Flaş transferler yolda !



Fatih Hocanın 1 Bizim 2 tane alınmasını istediğimiz yıldız var dedi Baskan Hocam sorun cıkarma yıldızlara ama en iyisini sen bilirsin :)
 
Cevap: Flaş transferler yolda !



Alem yildiz futbolcuya doyacak. Bjk'nin yildiz diye topladigi dokuntuler bizim yildizlarin onunde diz cokup af dileyecek!
 
Cevap: Flaş transferler yolda !



takım bu haldeyken bikaç senedir şampiyonlar ligine gidemeyerek para kazanamazken seneyeavrupada yokken bu adam hakakten cok akılcı mantıklı davranıyo bize boyle flaş adamları getirebilirse helal olsun bunları izlesin adnan başkan arkasına aldı helvacilari adnansezginleri abuk subuk takım ne hale geldi bu halde adam kimleri alma niyetinde basketbolda bile ersan ile ilgileniyoruz diyo daha ne olsun sponsorlarda ciddi gelişmeler vardiyo senelerce basketbolda ulkerin uşağı olduk cüzi bi rakama uyuttular duy adnan başkan bunları hakkaten drogba gelirse flaş kaleci merak ediyorm gelirse helal olsun demekki şampiyonlar ligine direk gitsek kimbilir kimleri getirirdi adnan sezginde onbin euro için kimleri kaçırttı takımdan gidenlerde hep kar ettik diye övünürlerdi vaybe nereden nereye birlik zamanı GELİYORUZZ
 
Cevap: Flaş transferler yolda !



Bülent Tulun önderliginde 30'unu asmis, formdan düsmüs, emeklilik için gün sayan, müzmin sakat, maliyeti yüksek olan oyunculardan olusan "bombalari" bekleyin. Pek yakinda
 
Cevap: Flaş transferler yolda !



Deprem oldu harbiden bizim burda çok az hissettik merkez üstü Kütahya..

Ünal Reis yapma yer yerinden oynuyor :D
 
Üst Alt