Florin Andone: "Geri dönmek istemiyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Florin Andone: "Geri dönmek istemiyorum"


Yeni Aslan gemileri yaktı: "Geri dönmek istemiyorum"

Yeni Aslan gemileri yaktı: Geri dönmek istemiyorum


Galatasaray'ın yeni transferi Florin Andone, İngiltere basınına konuştu..

Sezon başında sarı kırmızılı takıma kiralık katılan ve Brighton Hove Albion'un kendisini devre arasında geri çağırma opsiyonu bulunan Andone, orada öz güvenini kaybettiğini ve bir daha Brighton'a dönmek istemediğini söyledi.

"Brighton'da olanlardan ötürü düş kırıklığına uğradım. Daha fazla oynamayı hak ediyordum. Tıpkı Deportivo'da olduğu gibi takımın puanlar kazanmasına yardım edebilrdim" diyen Andone, kendisiyle beraber yapılan transferlerle eşit şansı alamadığını da vurguladı.

Jahanbakhsh, Montoya ve Bernardo gibi isimlerin daha fazla forma bulduğunu belirten Rumen golcü; kendisine aynı şansın tanınmadığını iddia etti.

Arkasında beklediği İngiliz forvet Glenn Murray'e saygı duyduğunu belirten 26 yaşındaki futbolcu "Murray'nin de kötü zamanları oldu ancak değişen bir şey olmadı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray hakkında da konuşan Andone, "Falcao gibi büyük bir golcü ile oynamak benim için büyük güzel deneyim olacak, kendisinden öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum" şeklinde konuştu.​
 
Üst Alt