Florya Bakıma Alınıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Florya Bakıma Alınıyor!


5126888.jpg

Galatasaray'ın yıllardır antrenmanlarını yaptığı Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çim sahanın zemini görenleri şok etmişti.


Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor yaşanan sakatlıklar nedeniyle zeminden şikayetçi olmuştu. Zeminden kaynaklı Cavanda ve son olarak Eren Derdiyok çukura ters basması sonucu sakatlanmıştı.

Galatasaray milli maçlar için verilen arada idmanlarını başka bir tesiste yapacak. Florya'daki idman sahalarının zeminlerinin kötü olması yüzünden buraları bakıma alacak olan sarı-kırmızılılar Florya'ya yakın bir yerde idmanlara çıkacak.

Skorer
 
Florya zaten dökülüyordu,buradan çıkmamız şarttı demeye zemin hazırlamak için bakımını yapmamışlardır kesin

Her türlü şerefsizlik,yalancılık Dursun'dan beklenir
 
GALATASARAY FANS‏ @1905GSFANS
Florya'yı bakıma alan Galatasaray antrenmanlarını bir süre Olimpiyat Stadı'da yapacak..
 
Koskoca gs yi ne hale düşürdüler antreman sahamız bile kalmadı hala utanmadan o koltukta oturabiliyorlar
 
Patates tarlasinda antrenman yapan oyuncular tabiki sakatlanir biz de sasiriyorduk bu oyuncularin haline. Bizim buradaki amator futbol kulubun 8 tane antrenman sahasi var hic biri bu kadar kotu bir halde degil.
 
Allah sizin belanizi elbet verecek bukadar ah aldiniz. Sanki 40 sene önceki toprak sahaya dönmek üzereymis. Bunlari hala savunacak birtane insanoglu varsa bilki o galatasarayli degildir

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Lan hepi topu harcayacagin para 20-30 bin liraydi bu zemini bu hale gelene kadar neredeydiniz yahu artik daraliyorum bir tane serefsiz kansiz birilerinden emir alarak kulubun anasini belledi. Bunlarin hesabini vermeyecek mi?
 
gsnin kasasından bir kuruş çıkmadan ben ve kardeşim floryanın bütün bakımını yaptırıcaz demişti bide bu dursun denen penguen

senin kardeşini ....
 
Bu şartlarda alt yapıdan futbolcu bekliyoruz. ülkenin durumu gibi maalesef takımda geriye gidiyor..

her sene bir fiyasko bu şartlarda evladımı nasıl galatasarayı tutmasını istebilirim ki ? avrupa takımıyız diyoruz ama hep mi salakça yönetiliriz..

son 17 yıldır doğru yapılan ne var birisi çıkıp söylesin bana ?

sebastian perez, cesar yok bilmem fabia pinto başka lorik sana üstüne üstük paket olarak alınmış clio ve romen forvet stancu. bu sene alınan cavanda keza sağ bek diye alınmış linnes var ortada.

zarar üstüne zarar binmiş sorunca da kur etkiledi diyor bu ülkede kur zaten bildin bileli artıyor senin bu düşünmemiş olman aptalca değil mi ?

bakkal yönetir gibi kulüp yönetilmiş kaç kere cl ye katıldık ama paramızı boşu boşuna harcadık.. ben mutlu değilim arkadaşlar bu bir gerçek ben takımın 4 yıldızlı olmasından yada bilmem kaç kere bank asya kupasını aldığını önemsemiyorum.

benim için kendi yağında kavurulabiliyor muyuz o önemli.. büyük ülkelere bakın hepsi üretendir, büyük kulüplere bakın hepsi futbolcu üretim fabrikası gibidirler.

ama biz ne yapıyoruz kimi çıkarıyor Sabriyi mi ? başka kim var arda dersiniz eyw. ama başka yok bence kulüp algımızı çok ciddi olarak değiştirimeliyiz.

alt yapı maçlarını izlemeli kim var kim yok bilmeliyiz... bu sene yabancı sınırıda serbesti sanki alt yapıya yöneldik HAYIR (büyük harf kullanım için özür dilerim)

benim önerim takımın tamamen revize olması ve bunu da açıkça belirtmesi gelen kulüp başkanı şunu hedef koymalı.. alt yapıya her sezon 5 kaliteli genç katacağım. Keza aynı şekilde td. de demeli ki her sene 4 tane oyuncu as kadroya alacağım bu kimyayı yakalarsak başarılı oluruz. tabi ki ligte başarı istemeli ve avrupayı hedefleliyiz.

tam taşlardan kule yapacağız geliyor bir td. tüm taşları yıkıp böyle oynayacağız defans yapacağız yok biri çıkıyor çok koşucaz olmaz arkadaşlar olmazz.

ben mesela futbolun içinden birinin sportif direktör olmasını isterim mesela (hiç sevmem ama) tanju çolak adam iyi bir forvet miydi evet ama sevimsizdir çünkü PROFESYONEL biri, bize de öyle biri lazım.. bakacak bizim takım en iyi oynadığı dönemler hangi taktik dizilişi ile oynadı onu takıma oturtacak diyecek ki; biz bu taktikte bu oyun Formasyonunda ( ilk defa bu kelimeyi kullandım bilginize) ile oynatabilirse o talip olabilir takıma..

araştırılacak avrupanın büyük külüpleri örnek alınarak en uygun hoca seçilecek kabul edilebilir hedefler konacak hedeflerin 5-3 gerçekleşmezse tazminat dahi alamadan kovulacaksınız denecek. Başkan ile td. öyle her sıkı fıkı olmayacak..

hedefler belli tüm herkeste farkında olacak, fanatizmin önü kesilecek ailecek maçlar izlenebilecek hale gelecek özellikle alt yapı maçı desteklenecek..

as takımın maçlarında önce alt yapı takımların özel maçları oynanacak ki genç oyunculara taraftar baskısı aşılanacak..

her oyuncuya yıldız ünvanı yapıştırılmayacak ve tabulaştırılmayacak.

futbolcu fazlalığı ve ihtiyaç dahilinde değilse talip olan fener ve bjk olsa bile futbolcu ederinde satılmalıdır hatta onlardan da talep edilmelidir.

tribünlerde küfrü ve kabalığı yok edilmesi için katı kurallar koymalidır.

Futbolun seyir kalitesi artırmak için sezon sonunda, ligte ilk 4 de girmiş kulupler arası tıpkı na deki gibi all starlar organize edilmeli hatta yabancı yerli karmaları maç yapmalıdır.
 
Rezilliğe bak 65 milyon euro maaş veriyorsun adamların oynadığı yere bak birde salon yapacağız çatı yapacağız diyorlar wc de g..tnü silemeyecek adamlar koca Galatasarayı yönetiyor şaka gibi..
 
Üst Alt