Florya'da Transfer Zirvesi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Florya'da Transfer Zirvesi!


dursunozbektudor-1.jpg

Avrupa seferinden dönen Cenk Ergün dün Gaziantep yolculuğu öncesi başkan Dursun Özbek ve Igor Tudor ile Florya'da bir araya geldi. Belirlenen mevkiler doğrultusunda hazırlanacak bütçeyle artık somut adımlar atılacak.


Sarı-Kırmızılılar’da gündem transfer… Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kendisine özel oda yaptıran ve artık takımı en yakından takip eden kulüp başkanı Dursun Özbek, dünkü Gaziantep yolculuğu öncesinde futbol direktörü Cenk Ergün ve teknik direktör İgor Tudor’la bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde Avrupa seferine çıkan, birçok menacer ve kulüple transfer görüşmeleri yapan Ergün, hazırladığı raporu Özbek’e sundu. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, Tudor’un de yer aldığı toplantı sonrası bir bütçe oluşturarak, somut adımların atılmasını sağlayacak. Salı günü kurmaylarıyla beraber bir toplantı yapacak olan Özbek, gerçekleşmesi planan transferler konusunda da Cenk Ergün’e tam yetki verdi.

EN AZ 8 OYUNCU TAKVİYESİ

Galatasaray’da hedef, iki bek oyuncusu, iki stoper, bir orta saha, bir forvet arkası, iki de golcü olmak üzere en az 8 oyuncu takviyesi yapmak. Bu doğrultuda hem bu ay içinde Emlak Konut’tan gelmesi planlanan paranın bir bölümü hem de çeşitli sponsorluk anlaşmalarıyla oluşturulan kaynaklar kullanılacak. Sarı- Kırmızılılar, ligde şampiyonluğa oynayacak, Avrupa Ligi’nde de mart ayını görecek kalitede bir kadro oluşturmayı planlıyor.

Fanatik
 
Emlak Konut’tan gelmesi planlanan paranın bir bölümü diyor parayı kırdırıp acil borçları ödememişlermiydi?
Yalan yuva yapmış bunlara...
 
Allah askina su kulübü azicik seviyorsaniz kulübe ve taraftara azicik bile olsa sayginiz varsa hic bir transfer yapmayin. Sadece defolup gidin.
 
1 orta saha mı. Selçuk leşi illa oynayacak yani. O göbeğe sağlam 2 oyuncu lazim. Selçuk Jong tolga 3 lüsü 1 oyuncu anca eder diyecem de musa çağıran gelir bize
 
Takimda bir tane orta saha oyuncusu olmayan takim nedense oraya transfer yapmak istemiyor inatla, adini Beyinsiz Spor Kulubu olarak degistirsek tam isabet olur.
 
Üst Alt