Florya'da Yeni Yapılanma! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Florya'da Yeni Yapılanma!


41089d63a03d47a994796dffbf36b1e8.jpeg


Galatasaray Spor Kulübü futbol yapılanması doğrultusunda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği sertifika programını tamamlayan Cenk Ergün, Sportif AŞ Futbol Direktörlüğü görevine atanmıştır.


Florya’da Futbol A Takımı ve Futbol Akademisi bünyesinde tüm takımlarımızın sevk ve idaresinden sorumlu olacak Cenk Ergün; yurt içi ve yurt dışı kulüplerarası ilişkiler ile transfer programlaması konularında da yetkili olarak görev yapacaktır.


Cenk Ergün’ün yardımcılık görevini Futbol Takımı İdari Menajeri Uğur Yıldız yürütecektir.


Ayrıca Florya’da futbol faaliyetleri ile ilgili tüm medya mecraları ile ilişkilerin organizasyonu konusunda Futbol Takımı Medya Koordinatörü olarak Hasan Tankaya, Futbol Takımı Medya Sorumlusu olarak ise Eray Sözen görev alacaktır.


Başkan’ımız Dursun Özbek yönetimi ve koordinasyonu altında çalışmalarını sürdürecek olan Florya futbol ekibimize başarılar dileriz.


Florya futbol yapılanması - GALATASARAY.ORG
 
Cenk Ergün TFF'den almış Futbol Direktörlük sertifikasını. TFF'nin vereceği sertifikaya zerre inancım yok. Bu işi kotarabileceğini düşünmüyorum Cenk Ergün'ün .
 
Bu yolun sonu T.D. olur.
Tudor yerine Cenk güzel bir seçim olur T.D. için. Kendi evlatlarımızı desteklemeliyiz
 
Son düzenleme:
Ulan çok güzel ya. GSSözlük hatırlamış. Gross rezaletine neden olan adam terfi almış. Bu hayatta uğur yıldız olmak varmış. Ahahaha
 
Artik kimsede bu adam neden ülke ülke geziyor deme haki kalmamis oldu. Resemen futbolcu icin aya bile ucabilir demisler
 
Muazzam bir is gerceklestirdi Dursun yine.

Großkreutz transferinde belge isini beceremeyen Cenk Ergün ve Ugur Yildiz kulübün "futbol akli" artik.

Allah belani versin Dursun, her gün yeni bir skandala imza atiyorsun.
 
Cenk Ergün sıçsın bokuyla oynasın..
Ya şu 2 senede güzelim takımın anasını nasıl her gün ağlattılar aklım almıyor ya..
 
Galatasaray'da sportif direktörlüğe atanan Cenk Ergün'ün yardımcılığını Grosskreutz transferinde belgeleri boş gönderen Uğur Yıldız yapacak.


C_Z1Pt_XcAArv_H.jpg
 
bu allahin öküzü ne yapmis ki koskoca Galatasaray in futbol sorumlusu oluyor? adamlar dünyaca ünlü kisi leri getiriyor, reklamini filan yapiyor bizde nerde allahin öküzü varsa onu koyup, sonra da bir utanc olay dan diger utanc olaylara selam diyoruz
 
Üst Alt