Football Manager 2018 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Football Manager 2018



Oyun Hakkında

Futbolun bir fikir oyunu olduğunu ve herkesin bir fikri olduğunu söylerler, ama burada sadece sizin fikriniz geçerli.

Kiminle sözleşme imzaladığınız ve kimi sattığınızdan bütçenizi nasıl yönettiğinize kadar uzanan kararları artık siz veriyorsunuz. Taktiklerinizi elinizdeki oyunculara göre mi oluşturacaksınız, yoksa onları futbolun nasıl oynanması gerektiğiyle ilgili vizyonunuz doğrultusunda eğitecek misiniz? Kimi seçtiğiniz ve kimi yedek kulübesinde bıraktığınız takımınızın uyumunu etkileyecek ve bunu yönetmek size kalmış. Her karar sizi etkileyen bir sonuç doğuracak.

İyi bir iş çıkarırsanız şovun yıldızı olacak, gazete manşetlerine adınızı yazdırıp sosyal medyadaki trendlere damganızı vuracaksınız. Adınızı futbol tarihine yazacaklar, tabii başarılı olursanız.

Saha içinde ve saha dışında hepsi de sürükleyici futbol dünyasının bir bileşeni olan benzersiz seçeneklerle ne tür bir menajer olmak istediğinizi belirlemenin vakti geldi.

En büyük 50 futbol ülkesinde hünerlerinizi deneyin

Dünyanın en iyi 2500 kulübünden herhangi biriyle şampiyon olun

600.000'in üzerinde gerçek oyuncu ve personelden oluşan transfer pazarında kazanmaya çalışın

Futbol vizyonunuzun gözlerinizin önünde hayat buluşunu izleyin


Football Manager 2018 için şimdi ön sipariş verebilirsiniz; 9 Ekim Pazartesi gününden önce ön sipariş veren ve Steam kütüphanelerinde Football Manager 2017 olan oyun severler %25'lik "Sözleşme Uzatma Bonusu" indirimi alacak.

Buna ek olarak, 10 Kasım'daki resmi piyasaya çıkış tarihinden en az iki hafta önce oyunun tamamen oynanabilir "Beta" sürümüne erişim de kazanacak, sezon öncesi döneme erkenden başlayabileceksiniz. Beta sürümünde başlanan tek oyunculu kariyerlere oyunun tam sürümünde devam edilebilecektir.

Satın alınan tüm Football Manager 2018'lerin yanında PC/Mac ve Linux için Football Manager Touch 2018'in ücretsiz bir kopyası verilecektir.
 
bu sene taş gibi takımla oyun apayrı zevkli olacak ama fm17'ye transfer update çakar oynarım.

yenilik var mı ondan bahsedelim.
 
system requirement talebini bilen yeşilendirebilir mi ?

İşletim Sistemi: Windows Vista (SP2), 7 (SP1), 8/8.1, 10 (1703/Creators Update) - 64-bit or 32-bit
İşlemci: Intel Pentium 4, Intel Core or AMD Athlon – 2.2 GHz +
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT or AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB VRAM
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
 
Fm den neyin yeniligini bekliyorsuniz yıllardır ayni muhabbet. Menajerlik oyunu iste. fifa ve pes menajerlik modlari ile kiyasliyorsunuz sanki.
 
Üst Alt