Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv) - Sayfa 330 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açık gibi bişey buldum heralde
şimdi diyelim sağlam bi regen yakaladın sözleşmeyi dayadın önüne.
fakat uyuz menajeri minimum serbest kalma bedeli koymus sozlesmeye ve bu maddeyi tartısmamak için kilitlemiş.
şimdi bu herife maaştı diğer maddelerdi vs neyse yapıp sözleşmeyi öner diyorsun.
adam kabul ettiğinde sözleşmeyi tamamlaya tıklamyorsun hemen minimum serbest bırakma maddesinde ufak bi oynama acılıyor onda değeri 100 200 neyse artırıyorsun. bunu tekrarlaya tekrarlaya istediğin konuma getirebiliyorsun değeri.


bi bu açığa denk geldim birde taç kullanırken forveti taç çizgisine konuşlandırıp tacı uzun kullanınca ciddi tehlike yaratıyorsun.

taktik ekranını çok beğendim gegeni bastıkca hayvan gibi saldırıyor takım.
 
azerbaycanlı dadasov diye bi forvet buldum herif tam bi suikast makınası. bu minumum serbest kalma muhabbetı yuzunden yok pahasına chelseaye kaptırdım. tek devre oynadı 18 gol attı transfer dönemı tatıle gideyım dedim son 3 gunu. bı baktım adam yok.

bende bidaha bu tip herıflerle uğrasmadım gönderdım cuneyt tanmanı kuzey afrıkaya oradan kamyonla oyuncu getırdım canavar gıbıler.
buna ek olarak gs den celil atalay ahmet abdusamed recep mustafa bunları 2 sene ıcınde fırsat buldukca takıma kattım afrikalılarla baya anlaştılar düğün salonu gibi suan kulup. yas ortalması 22 23 civarı olmalı
 
5aDrXd.png


guardi dedim adam ol ne demek belhanda?!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt