Forma Lansmanı Yapıldı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Forma Lansmanı Yapıldı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük Birliktelik ile Yeni Zaferlere Yolculuk Başlıyor



Galatasaray ile dünyanın en önemli spor markalarından biri olan Nike arasındaki büyük birliktelik 17 Temmuz 2011 Pazar günü saat 15:00’da Galatasaray Lisesi’nde yapılacak lansman ile başlayacak.



Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktörümüz Fatih Terim, Profesyonel Futbol ve A2 Takımı oyuncularımızın da katılımı ile gerçekleştirilecek lansmanda yeni sezon forma, antrenman ekipmanları ve günlük kullanım için tasarlanan koleksiyonun tanıtımı futbolcularımız tarafından yapılacaktır.



Galatasaray Spor Kulübü
 
G.Saray'ın yeni formaları geliyor !






Galatasaray Futbol Takımı'nın 2011-2012 sezonunda kullanacağı formalar 17 Temmuz Pazar günü yapılacak organizasyonla tanıtılacak. Sarı-kırmızılı kulüp için Nike'ın hazırladığı formalar, antrenman ekipmanları ve günlük kullanım için tasarlanan koleksiyonun tanıtımı Galatasaray Lisesi'nde saat 15.00'de başlayacak.



Tanıtıma, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, futbol takımı teknik heyeti, futbol A ve A2 takımı oyuncuları katılacak. Nike'ın hazırladığı koleksiyonların tanıtımını futbolcular gerçekleştirecek.



Kaynak : AA
 
Cevap: Forma lansmanı 17 Temmuz'da !



metro istasyonları ruhderki nin reklamları ile dolu :)

umarım sitedeki formalar değildirde cok daha güzel formalarla cıkarlar karşımıza
 
Cevap: Forma lansmanı 17 Temmuz'da !



Her yaz döneminde olduğu gibi bu yaz da lasmandan birkaç gün sonra parçalı nike forma alıcam.Ama artık lansmana kadar 2 tane vitrin adam istiyoruz sayın başkan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt