Forumda Sneijder'e Saldıran Troller.. | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Forumda Sneijder'e Saldıran Troller..


1- Aldığı parayı çok bulanlar var. Malî durumumuza göre çok olabilir ancak sahada sürünen yerli leşlerin 3 aldığı yerde Wesley 10 alsa hakkıdır! Zaten yönetim indirim istese ilk olarak bu adam kabul eder.

2- Hagi ile kıyaslayan var. Hagi'nin oynadığı takımı Sneijder'e verin veya Hagi'yi bu takıma koyun, sonra karşılaştırın. Saçmalamanın alemi yok.

3- Vay efendim koşmuyormuş. Herkes yürürken bu adam uzatmalarda pres yapıyor, top almak için 2 stoperin arasına giriyor, oyun kurmaya çalışıyor.

4- Her maçta mağlubiyete, haksızlığa isyan eden adam! Hakemin, rakibin üzerine yürüyor. Derbi maçlarda bazı kaptan bozuntuları gibi ayu volkana abi çekmiyor, onun da üzerine yürüyor.

5- Takımı, taraftarı, ülkeyi yerlilerden daha fazla benimsemiş, daha fazla seviyor. Yoksa çoktan giderdi. Tek derdi başarılı olmak.

6- Bu adam her maçı kazandıracak, her maç süper oynayacak diye bir kural mı var? İyi alıştınız. Adam verkaç yapacak birini bile bulamıyor sahada.

7- Adam şampiyonluk gecesine özel "fenev ağlama" bestesi ezberleyip gelmiş arkadaş. Kulübün geleneklerine de bağlı. Hiçbir özel günü kaçırmıyor.

Geldiğinden beri yaptıkları ortada. Dünyanın aktif en iyi 10 numarası belki de. Sevinçten az yerimizden hoplatmadı bizi. Oynadığımız tüm kritik maçlar, Juventus, fenevbahçe(özellikle 2-1 lik maçı o dakikadan sonra o şutlarla çevirecek dünyada başka oyuncu tanımıyorum), bjk, trabzon, Türkiye kupası golleri, Madrid, Arsenal.. Say say bitmez. Unuttuklarım da vardır mutlaka.

Galatasaray taraftarı vefalıdır, öyle olmalıdır. Bu adama saldırarak trollüğün, nankörlüğün, hıyarlığın, şerrefsizliğin alemi yok! Herkes haddini bilecek!

Sneijder Galatasaray'ın çocuğudur, ona saldıranlar cümlenin gidişatını getirsinler!
 
Bir futbolcu kariyeri boyunca her maçta mükemmel olamaz. Mutlaka hataları olur sezon içinde belirli dönemler düşüşleri olur. Ama Sneijder'i koşmuyor, mücadele etmiyor, ağırlığını koymuyor dilan diye suçlayan adamlarla futbol filan konuşulmaz.
 
sneijder hagi ile aynı güçte gibi bir algı yaratılmış buna katılamam kusura bakmayın onun dışındaki şeylere katılabilirim
 
Sadece ayı volkan'a koymamış zamanında anlaşılan ;)
Spor programlarına bakmıyorum ama oradaki paralı askerlerde Wesleyi eleştiriyorlardır şu anda.
 
Melo gitsinden sonra sıra Sneijder'e geldi. Bunlar ekseriyetle Selçuk'cu olurlar ve sürekli onu överler. Bunların ipi taaa Melo'da çekilmeliydi de napacan işte. KUŞ OĞLU KUŞ'TUR bunlar.
 
Ben sneijderin ciddi talibi varsa ve gitmek istiyorsa hemen gönderirdim neden mi?

Düsünün elinizde milyon tl degerinde bir ferarri var ama her yerde hiz siniri 100km/h ozaman o ferrari neye yariyacak ?

Eger sneijder gibi oyuncun varsa ona göre kaliteli bir takim kuracaksin bu kadro ile sneijder 2 kisilik oynasa gene birsey olmaz
 
Kimse kimseyi Hagi ile kıyaslamıyor ama çarpılacan ulan hırt Selçuk'la Sneijder'i nasıl karşılaştırırsın bre mel'un.
 
Aldığı maaşı fazla bulan mı var? Aldığı parayı hak eden 2-3 oyuncudan biri. Hamit'in Umut'un Sabri'nin aldığı paralara odaklansak daha iyi yol alırız.

Formsuz dahi olsa, ki bence öyle değil sorun farklı yerlerde, Türkiye liginin açık ara en kaliteli, yetenekli oyuncusudur. Ayrıca çok büyük bir profesyonel.

Bu adama kötü söz sarf eden varsa, ya kuştur ya da Hamzagiller familyasından, orta yaş Türk erkeğine karşı zaafları olan fetişistlerdir.
 
sneijderin özverisine laf söylenemez bence

ancak performansı eleştirilebilir neden eleştirilmesin

veyahut oyuncu profilinden ötürü yüksek verim alınamayacağı düşünüleceğinden , maaliyeti de göze alınarak yolların ayrılması gerektiği de söylenebilir(tabi ondan önce yolların ayrılması gerekenleri belirttikten sonra)

tabi bu forumda her türlü görüşü uçlarda dile getirmek daha çok dikkat çektiğinden tercih ediliyor
 
Son düzenleme:
Ben sneijderin ciddi talibi varsa ve gitmek istiyorsa hemen gönderirdim neden mi?

Düsünün elinizde milyon tl degerinde bir ferarri var ama her yerde hiz siniri 100km/h ozaman o ferrari neye yariyacak ?

Eger sneijder gibi oyuncun varsa ona göre kaliteli bir takim kuracaksin bu kadro ile sneijder 2 kisilik oynasa gene birsey olmaz
Aynen. Bende sneijderin kalmasını isterim de etrafı biraz kaliteli oyuncular ile doldurulması gerikiyor. Bu pek olacak gibi olmadığına göre bu tür maliyetli oyuncuyu satmak en mantıklısı mali tabloyu düşünürsen biraz.
Tek gitmesi gereken sadece oda değil ama yani. Hamit var Selçuk var poldi var.
Bu takım boşuna daha çok borça sokmamalı kulübü. Aslolan Galatasaray sonuçta. Mali tablo herşeyden daha önemli önümüzdeki yılar adına. Sağlıklı kulüp yapısına kavuş sonra al yüksek maaşlı yıldızları

NKFVaklınaK
 
Son düzenleme:
Üst Alt