Fotospor'un Yalanı Ortaya Çıktı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fotospor'un Yalanı Ortaya Çıktı


Fenerbahçe Beni Hiç Aramadı Ki



Fenerbahçe beni hiç aramadı ki - TUĞBA TEKEREK - Istanbul - 27.08.2011



FENERBAHÇE’NİN, UEFA’nın men kararını CAS’a götürmek üzere anlaştığı iddia edilen ünlü Bosman davasının Belçikalı avukatı Jean Lois Dupont Taraf’a konuştu



Futbol camiasında heyecanla karşılanan, Fenerbahçe’nin ünlü avukat Jean Louis Dupont’la anlaştığı yönündeki haberlerin doğru olmadığı ortaya çıktı. Sorularımızı yanıtlayan Dupont “Bu tarihe kadar, kulüp tarafından benimle iletişime geçilmedi” dedi.



Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) önceki gün aldığı, Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmayacağı yönündeki kararının ardından dün bazı gazetelerde, Bosman kararının mimarı olarak bilinen avukat Jean Louis Dupont’la anlaşma yapıldığı yönünde haberler çıktı. Haber Fotospor’un manşetinde “UEFA şimdi yandı” Habertürk’ün sürmanşetinde ise “Devler Ligi’ni oynatmam” başlığıyla verildi.



Haber: Fenerbahçe beni hiç aramadı ki - Taraf Gazetesi
 
Cevap: Fenerbahçe beni hiç aramadı ki



Offfffff Tribündeki seyircisinden hapisteki başkanına gazetedeki yazarına kadar bunların hepsi yalancı be.
 
Cevap: Fenerbahçe beni hiç aramadı ki



Bunlarin nesi gercekki. Hayatlari yalan dolan zaten. Hic sasirmadim acikcasi. Her gün ayri bir komedi. Özleyecegiz bunlari yahu.
 
Cevap: Fenerbahçe beni hiç aramadı ki



Hahaha Dupontun zaten uçucu madde kullanması lazımdı UEFA ya şampiyonlar ligini yaptırmam ne demek la :D
 
Cevap: Fenerbahçe beni hiç aramadı ki



Ben size bişey diyim. Bu TARAF gazetesine uyuz olurdum, bundan sonra spor haberlerini onlardan alıcam. Başka birşeye bakmıcam.



Yalnız güncel haberler ve köşe yazıları konusunda emin değilim:eek:
 
Dünki fotospor gazetesinin 1.sayfası:





fotospor_big.jpg






Ve habertürkden:



"Devler Ligi'ni oynatmam"Fenerbahçe'nin anlaştığı Dupont iddialı konuştu26/08/11 08:39



HTSPOR



Fenerbahçe, ünlü avukat Dupont ile anlaştı. Belçikalı hukukçu "Büyük hata var. Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" dedi



Şampiyonlar Ligi’nden men edilen Fenerbahçe’nin ünlü avukat Dupont ile anlaştığı ve Belçikalı hukukçunun “Suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. TFF büyük hata yaptı” dediği öğrenildi



F.Bahçe Belçikalı hukukçu Louis Dupont’la anlaştı. Futbolcuları köle durumundan kurtaran Bosman Davası’yla ünlenen avukat “Büyük hata var. Şampiyonlar Ligi’ni oynatmam” dedi.



Fenerbahçeli yöneticilere, “Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ni oynatmam” diyerek güvence veren Dupont’un CAS’ta açacağı davayı kazanma ihtimalinin de yüzde yüz olduğunu belirttiği vurgulandı.



Bosman davasının ünlü isminin Sarı-Lacivertliler’e “Suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. Buna rağmen ceza verildi. TFF büyük hata yaptı” dediği de öğrenildi. Son olarak Real Madrid’in hocası Mourinho’nun avukatlığını (Ş. Ligi’ndeki 5 maçlık cezada) yapan Dupont’un TFF’ye 40 milyon Euro maddi, 60 milyon Euro da manevi olmak üzere toplam 100 milyon Euro’luk dava açacağı ifade edildi.



Dupont’un davada elini güçlendirmek adına Türkiye’den Bursa, Gaziantep ve Kayseri ile birlikte, rakipler Gomel, Legia, Bilbao ve Benfica ile de temas kuracağı bildirildi. Gerekçe ise Kayserispor’un UEFA Avrupa Ligi’ne katılamaması, Gaziantep’in Avrupa Ligi’nde birden fazla maç oynaması, Bursa’nın ise Şampiyonlar Ligi’nde değil de UEFA Avrupa Ligi’nde oynamak zorunda bırakılması gösteriliyor.



"Devler Ligi'ni oynatmam" - En Son Futbol Haberleri - HTSpor.com



ne diyor haberde:





F.Bahçe Belçikalı hukukçu Louis Dupont’la anlaştı. Futbolcuları köle durumundan kurtaran Bosman Davası’yla ünlenen avukat “Büyük hata var. Şampiyonlar Ligi’ni oynatmam” dedi.



fener adamla anlaşmış, adam da DEVLER LİĞİNİ OYNATMAM demiş.



Haberin kralspor sitesinde veriliş şekli:



fbahcenin_avukati_devler_ligini_oynatmam_1.jpg






Ve bugünki TARAF gazetesinden bir haber:



bwfjcca8lzddbve5g.jpg




Taraf 1.sayfa.



Dupont: ''Fenerbahçe Beni Aramadı''

27 Ağustos 2011 11:46



Taraf gazetesinin haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) önceki gün aldığı, Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmayacağı yönündeki kararının ardından dün bazı gazetelerde, Bosman kararının mimarı olarak bilinen avukat Jean Louis Dupont’la anlaşma yapıldığı yönünde haberler çıktı. Haber Fotospor’un manşetinde “UEFA şimdi yandı” Habertürk’ün sürmanşetinde ise “Devler Ligi’ni oynatmam” başlığıyla verildi. Haberlere göre Dupont Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nde (CAS) Fenerbahçe’yi TFF ve UEFA’ya karşı savunacaktı.



YANIT İKİ DAKİKADA GELDİ



Meselenin aslını öğrenmek için önce Dupont’un İspanya’daki ofisini aradık, sonra e-posta üzerinden kendisiyle iletişime geçtik. Dupont konuyla ilgili sorumuzu iki dakikada cevapladı.



Türkiye’de yayımlanmış olan, Fenerbahçe’nin beni tuttuğu yönündeki haberleri yalanlıyorum. Bu tarihe kadar, kulüp tarafından benimle iletişime geçilmedi. Sevgiler



Dupont, Fenerbahçe’nin şike davasıyla ilgili herhangi bir hukuki görüş belirtmekten ise kaçındı. Belçikalı hukukçu, futbolcu Bosman’ın avukatlığını yaptığı davada futbolcuların transferinde kendilerinin de söz sahibi olmasını sağlayan devrim niteliğindeki bir karar çıkmasını sağlamış, bu karar futbol tarihinde devrim sayılmıştı. Dün Türkiye medyasındaki haberlerde Dupont’un, “Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ni oynatmam” “Yüzde 100 kazanırım” sözlerinin yanı sıra dava için hangi mağdur takımlarla temasa geçeceğine kadar pek çok ayrıntı yer alıyordu.



Medyaspor | Dupont: ''Fenerbahçe Beni Aramadı''



:)



Adam FENER BENİ HİÇ ARAMADI Kİ diyor...



Ya fotospor, habertürk yalan söylüyor, ya taraf!



Bizim ülkemiz kadar rahatlıkla yalan yazan bir medya varmı başka ülkelerde acaba çok merak ediyorum.



yazıklar olsun.



Bu ülkenin insanlarına bu kadar rahatlıkla yalan yazanları kınıyorum.
 
Cevap: Fotospor'un Yalanı Ortaya Çıktı



Isim degistirsinler, Fotoshop olarak. O zamanda Adobe ile baslari belayi girer ama onlarada dava acarlar ve olur biter.
 
Üst Alt