Franck Ribery Veliahtını Açıkladı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Franck Ribery Veliahtını Açıkladı!


kingsley-coman-kimdir-bayern-munih-istatistikleri.jpg


Ribery veliahtını açıkladı!

Fransız oyuncu, Bayern Münih'ten takım arkadaşının her geçen gün kendini daha da geliştirdiğini söyledi.

Geçirdiği sakatlıklar nedeniyle bu sezon Bundesliga'da sadece 7 maçta forma giyebilen Frank Ribery, Bayern Münih'te takım arkadaşı olan Kingsley Coman'a övgüler yağdırdı.

Genç oyuncunun daha önce forma giydiği Paris Saint-Germain ve Juventus'ta potansiyelini gösterecek imkânı bulamadığını belirten Ribery, Coman'ın Bayern Mühih'te kendisine duyulan güveni boşa çıkarmadığını belirtti. Goal dergisinin Fransa edisyonuna konuşan Ribery, Coman'ı kendi veliahtı olarak gördüğünü ifade ederek oyuncunun gelişimi için yardımcı olmaya çalıştığını vurguladı.

32 yaşındaki Ribery, kendi fiziksel durumu hakkında da bilgi vererek her geçen gün iyiye gittiğini, hızını geri kazandığını ve oynamaya aç olduğunu dile getirdi.

Eurosport
 
Moderatör tarafında düzenlendi:




Sabri'yi kim hırslandırdı?

Geçen sezonun ikinci yarısında Ribery'nin takıma katılmasıyla fazla forma şansı bulamayan Sabri, şimdi kendini göstermek istiyor. En büyük desteği "Ribery yoksa, Sabri var" diyen Hakan Şükür'den alan genç futbolcu daha da hırslandığını belirterek, "Savaşacağım" dedi.

Haberin doğrusu bu.
 
Coman'da müthiş bir potansiyel var. Daha 19 yaşında ve oynadığı takımlar;

Paris Saint-Germain
Juventus
Bayern Münih
Fransa Milli Takımı
 
bu veliaht olayinin da bokunu cikardilar.

daha bi gün veliaht olarak aciklanip da basarili olan birini görmedim. Hep beklentilerin altinda ezildiler.
 
Ama sözleşme olarak kiralık, ödünç yani. Eğer belirtilen rakam verilirse Bayern'in olacak ki Bayern de bu rakamı verir elbette.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Kira icin 7 verdiler, opsiyonu kullanirlarsa 21 daha verecekler, 28 milyona gelecek. Bu piyasada 28 milyon sudan ucuz, Man City Sterlingi 70 milyona aldi, Man United da Martial'i 50 + extralari var 80'e kadar yolu var diyorlar. Bence bu cocuk ilerde Robben'den iyi olabilir, Robben tek ayakli bu iki ayagini da kullaniyor, cok hizli ve iyi driblingi var.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
 
Üst Alt