Fransa, İzlanda'yı Dağıttı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
A Milli Takımımız'ın da yer aldığı 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Fransa konuk ettiği İzlanda'yı 4-0 mağlup etti. Ev sahibi ekibe üç puanı getiren golleri 12'de Samuel Umtiti, 68'de Olivier Giroud, 78'de Kylian Mbappe ve 84'te Antoine Griezmann kaydetti

2414038_810x458.jpg

2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde, A Milli Takımımız'ın da yer aldığı H Grubu'nda; Fransa, İzlanda'yı konuk etti. Son Dünya Kupası şampiyonu olan Fransa rakibini 4-0 yendi. Galibiyeti getiren golleri; 12. dakikada Umtiti, 68. dakikada Giroud, 78. dakikada Mbappe ve 84. dakikada Griezmann kaydetti.

Bu sonuçla puanını 6'ya yükselten Fransa, averaj farkıyla Türkiye'nin önünde liderliğe oturdu. 3 puanda kalan İzlanda ise üçüncü sırada yer aldı.


Habertürk
 
Gurubun favorisi dogal olarak Fransa.. Biz İzlanda ile 2. lik için çekişiriz. İzlanda bize hep ters gelen bir takım olsa da Senol Gunes in ilk 2 maçta oynattığı oyun bana umut verdi. Ikınci oluruz..
 
21 puan yeter mi acaba? ekstra olarak Fransa maçları ve İzlanda deplasmanından bir puan çıkarırsak garantileriz.
 
Fransa maçına daha çok var ama şunu söylemek istiyorum; Öldük-bittik demeye gerek yok. Dönemin açık ara en iyi takımı İspanya'ya karşı hem içeride, hem deplasmanda gayet iyi oynamıştık. İki maçı da zor kazandılar. İçerideki maçta gaza gelip hurra ileri gitmesek maç 1-1 bitecekti.

 
Dünyanın en iyi milli takımına karşı oynuyoruz yani yenilmemizin bir sorun teşkil etmemesi lazım.

İzlanda'dan alınacak 4 puan bizi ikinci yapar.
 
Bir zahmet su grupta 2.olalim. Moldova ve Andorra bildigin cöp oglu cöp. Puan kaybetmeyiz. Arnavutlari deplasmanda yendiysek kendi sahamizda da yeneriz. Grubun bizim adimiza Izlanda deplasmaniyla birlikte en kritik macini ilk haftadan oynayip kazanmak iyi oldu. Izlanda deplasmanindan alacagimiz 1 puan bizi öne tasir. Belki Arnavutlar su izlandadan puan alir.
 
Üst Alt