# Fred | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Fred


Cimbom'a Bir Sambacı Daha



Galatasaray yönetimi, yeni sezon öncesi son transferi Brezilyalı Felipe Melo’nun ardından, yeni bir sambacı yıldızı daha kadrosuna dahil etmek için düğmeye bastı.

Daha önce listesine aldığı Forlan, Drogba ve Fabiano transferlerinden sonuç alamayan Sarı-kırmızılı yönetim, Brezilya’da Fluminense forması giyen ünlü golcü Fred’i renklerine katmak için yoğun çaba sarfederken, yıldızın kulübü ile bonservis pazarlıklarına başladı.

LYON’DA ZİRVE YAPTI

Brezilya Milli Takımı’nın da formasını giyen ve tam adı ‘Federico Chaves Guedes’ olan 27 yaşındaki tecrübeli golcü, 2005-2009 yılları arasında Fransa’nın Olympique Lyon takımında forma giymiş ve burada ekibiyle birlikte büyük başarılara imza atmıştı. 2009

yılında Brezilya’ya dönen ve 3 sezondur Fluminense formasını giyen Fred, son olarak Copa America’da da ülkesi adına bir gol attı.

TERİM DE BEĞENİYOR

Fluminense ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve bonservis bedeli olarak 7 milyon Euro istenen Fred için, G.Saray’ın 5 milyon Euro’luk bedeli gözden çıkardığı ve pazarlıklar sonucunda, ortak bir rakamda buluşarak, transferin bitebileceği belirtildi. Teknik direktör Fatih Terim’in de beğendiği golcü için temaslarını sıklaştıran Cimbom, Felipe Melo’nun ardından vatandaşı Fred’i de renklerine bağlamak istiyor.



Cimbom'a Bir Sambacı Daha | Haber Etki





[video=youtube;bgsmcxvzAgw]https://www.youtube.com/watch?v=bgsmcxvzAgw&feature=related[/video]
 
Cevap: # Fred



Bu adamsa gelsin.



fred.jpg
 
Cevap: # Fred



deshet golcü adam her sene manyak goler atiyor adam ceza sahasin hem disindan da cok gol atiyor ! ben gelmesini cok isterim





[video=youtube;3ZeJSAyLPSA]https://www.youtube.com/watch?v=3ZeJSAyLPSA&feature=related[/video]
 
Cevap: # Fred



Önce sol bek lazım bence Mustafa. Forlan veya Fred'i karşılaştırmadım.



Hep sol bek diyorsunuz, ancak bizde 2 tane milli takim sol bek oyuncusu var. Asil onceligimiz sag kanat savunmaci olmasi gerek. Sabri orada tek, ayrica onun gercek yeri orta saha. Yillardir Capone den sonra dogru durust oyuncu alinmadi sag tarafa. Yerli Orhan Sam tam bize uyardi. FBesin elinde Gokhan gibi adam olmasina ragmen Orhani aldi.
 
Üst Alt