Futbol Arenası l TRT 3 Spor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Futbol Arenası l TRT 3 Spor


adszjff.jpg





Moderatörlüğünü deneyimli gazeteci Ali Çınar’ın üstlendiği “FUTBOL ARENASI”, futbol dünyasının başarılı yorumcusu Oğuz Tongsir, usta haberci Feridun Niğdelioğlu ve futbol camiasının yakından tanıdığı Prof. Dr. Ahmet Ertan Tezcan’ı aynı platformda buluşturuyor.



Her Pazar Spor Toto Süper Lig maçlarından görüntülerin ve tartışmaya değer pozisyonların yer alacağı “FUTBOL ARENASI”, klasik futbol programlarının çok ötesinde, karşılaşmalara, pozisyonlara ve saha dışı gelişmelere farklı pencereden bakıyor.



Ekranda “çok sesli” olmayı amaçlayan programın bir başka rengi de, stüdyoda sabit yorumcuların yanı sıra, farklı meslek gruplarından 15 katılımcının yer alması…”Fanatiklerin değil, futbol aşıklarının sesi” olmayı amaçlayan “FUTBOL ARENASI”, her Pazar, saat 23.00’te ilgi çekici haber ve tartışma konularıyla TRT Spor ekranlarında…
 
Cevap: Futbol Arenası l TRT3



Telegolü izleyeceğime bunu izlerim..Geçen haftadada dikkatimi çekmişdi..Kimseyi karalamıyorlar..Sapıtmazlarsa iyi olur.



Ordulu Kemal abide orda:D,Fanatik Galatasaraylıdır.
 
Cevap: Futbol Arenası l TRT3



Arda'yla ilgili videoyu vatana ihanetmiş gibi anlatmışlar. Kendilerini gösterme çabası tabi. Saldırmak için yer arayan medya da atlamış hemen. Arkadaş arası normal bir konuşma alt tarafı. İlk günden gözden düştüler.
 
Cevap: Futbol Arenası l TRT3



adam bi taraftan biz yorum yapmıyoruz dedi sonra habire görüntüler hakkında konuşalım diyor.1 saat konuşacak neyi varsa! trt imiş tarafsızmış, objektifmiş ,geçiniz.

bunlar neden transfer arefesinde ortaya çıkıyo diyo ulan sen çıkarıyosun ortaya. bide 10 gün düşünmüş yayınlayıp yayınlamamayı e noolduda yayınladın??
 
Cevap: Futbol Arenası l TRT3



takım ismi vermeden öyle bir tanıtımla girdilerki acaba dedim diyarbakırspordan mı bahsediyorlar diye düşündüm. telegol bile bu kadar yapamazdı.
 
Cevap: Futbol Arenası l TRT3



Seyretmedim ve seyretmeyi de asla düşünmüyorum. Aslında maçımız dışında hiçbir spor programını da seyretmiyorum. Hayatımda bu kadar yanlı olaylar zincirini hiç görmedim açıkçası. Yazıklar olsun...
 
Cevap: Futbol Arenası l TRT3



Videoyu izledim. Yanlış birşey yok. Arda'nın formalar hakkında yorumları gayet yerinde, benim söylediklerimin aynısını söylemiş.
 
Üst Alt