Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!


Cevap: Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!



Eleştirdiğin konuları engellemesi gereken Rijkaard.Onun yerine başka biri olaya karışırsa bu seferde Rijkaard'a müdahele ediliyor denilecek.Fenerbahçe'deki Aykut Kocaman-Daum olayı gibi olacaksa böyle kalsın daha iyi...:)
 
Cevap: Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!



Sizin bahsettiğiniz konuların profesyonellik ile bir alakası maalesef yok. Hata yaptığı için oyuncuya ceza vermeyi kararlaştıran bir zihniyet amatörlüğü temsil eder. Keza bu tip cezaların başarıyı getireceğini düşünmekte.



Şampiyonluğun deplasmanda maç kazanmak olduğunu bilen birinin futbol şubesinin başına geçmesi o takımın deplasmanlardan puan çıkarabilecek olması anlamına da gelmiyor.



Bahsettiğiniz sorunlar öne sürdüğünüz çözüm ile çözülemeyecek konular. Oyuncuların düşünce yapısının oluşması alt yapıda başlar ve daha sonra bunları değiştirmek bir kişi ile yıllar alır.
 
Cevap: Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!



Profesyonel falan değil...

Futbolu bilen yani genel anlamda bireysel oyuncu analizini yapabilecek,o oyuncuyu her yönden tarif edebilecek bir yönetici şart..

Yani teknik adamın önerisi haricindeki kadro mühendisliğini yapabilecek birisinin olması şart..

Başkanlık seçimi yapılıyor,kongredeki üyelerden kimse bu durumdan bahsetmiyor.Ne bileyim listelere bakıp kimin ne kadar futboldan anlayıp ,anlamadığını sorgulayan yok..Bilinen bir isim ortaya atan yok..

Barış Özbeği transfer eden zihniyete güvenmem söz konusu değildir..
 
Cevap: Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!



POLAT'dan DEVRİM NİTELİĞİNDE KARAR. FUTBOL'A KİM BAKACAK? FUTBOL KOMİTESİ NEDEN KALDIRILDI? ÜSTÜNEL'İN YETKİLERİ ALINDI MI?

Galatasaray'da yeni yönetim görev bölümü yaptı ve basına açıklandı. Ancak TSN dün manşetine taşıdığı haberde YARIM YÖNETİM KURULU açıklamasının perde arkasını araştırdı.. Spor medyasında farklı gazeteler FARKLI SENARYOLARLA, gelecek için FAL açarken, TSN istihbarat kaynakları, YENİ YÖNETİMDE, FUTBOLDAN SORUMLU NEDEN YOK.. HALDUN ÜSTÜNEL'İN SPORTİF BAŞKAN YARDIMCISI NE ANLAMA GELİYOR. "PARA SİHİRBAZI" Ali HAŞHAŞ neden aktif görevde değil. FUTBOL KOMİTESİ KALDIRIL DI MI? BAŞKAN POLAT, YÖNETİM İÇİNDEKİ ÜSTÜNEL KRİZİNİ NASIL ÇÖZDÜ SORULARINA ODAKLANDI.. İŞTE TURKSPOR.NET FARKI İLE BU SORULARIN CEVABI VE GALATASARAY'DA DEVRİM NİTELİĞİNDEKİ YENİ YAPILANMANIN AYAK SESLERİ..





Galatasaray'da kongre henüz tamamlanmış, büyük bir coşku ile Fenerbahçe maçı beklenmeye başlanmıştı..

Aslında Kongre de yeni bir heyecanla GELECEK İKİ SENE G.SARAY'IN DEVRİM NİTELİĞİNDE PROJELERLE BÜYÜME YILI OLACAĞI mesajları verilmişti.

Üstüne üstlük bizzat Başkan ADNAN POLAT teşekkür konuşmasında Fenerbahçe maçından sonraki gün yani Pazartesi günü ÇOK ÖNEMLİ BİR SPONSORLUK ANLAŞMASI yaptıklarını ve bunu açıklayacağını söylemişti..



Ancak Kongre sonrası demeç ve heyecanlar ALİ SAMİ YEN'de yerini HÜZÜN, STRESS, TEPKİ, KARAMSARLIK bırakırken, maç sonunda yapılan açıklamalar yönetim içinde sıkıntıların olduğunu da ortaya çıkartıyordu.





Adnan Polat'ın PARANIN SİHİRBAZI dediği ALİ HAŞHAŞ, yine başkan Polat'ın TRANSFER SİHİRBAZI dediği HALDUN ÜSTÜNEL'i eleştiriyor, ZORLA BULDUKLARI PARAYI, ETKİSİZ VE İSABETSİZ TRANSFERLERDE kullandığını belirtiyor bir de örnek vererek "ELANO'ya ne kadar para verdik. Elano'dan bugüne kadar ne aldık " diyerek rahatsızlığını açık açık ortaya koyuyordu..





İşte bu sıkıntı yeni yönetim kurulunun görev dağılımında da kendini gösterdi..



Ali Haşhaş başta olmak üzere bazı eski yöneticilerle, yeni yöneticilerden da bazıları HALDUN ÜSTÜNEL'in TEK BAŞINA YETKİLERLE DONATILDIĞINI, YAPTIĞI TRANSFERLERDEN YÖNETİM KURULUNDA KİMSENİN HABERDAR OLMADIĞINI, YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN VE KULÜBÜN GELECEĞİNİN BORÇLANDIRILMASI ADINA SAĞLANAN KAYNAKLARIN, ÜSTÜNEL'İN YETKİSİ İLE KULLANILDIĞINI BELİRTEREK buna şiddetle karşı çıktılar..



Başkan Polat, bu tepkiler üzerine KEMİK BİR YÖNETİM KURULU TESBİT ETTİ..



Sıkıntı ve tartışmaların büyümesini önlemek, her toplantıda yeni tartışmaların yaşanmaması ve eski defterlerin açılmaması içen İKİ SİHİRBAZINI da PASİFİZE etme yolunu seçti..



2.BAŞKAN önceki yönetimde olduğu gibi yine MEHMET HELVACI oldu..



Yine "Nalga olayı" öncesi yani ilk yönetimin görev bölümünde MALİ İŞLERDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI olan YİĞİT ŞARDAN bu yönetimde de aynı koltuğa oturdu..



MURAT YALÇINDAĞ ise bir önceki yönetimde de olduğu gibi VEZNEDAR yeniden aynı göreve getirildi..



YANİ HELVACI, ŞARDAN ve MURAT YALÇINDAĞ aynı görevlerinde kaldılar..



Genel Sekreter, yönetimin AĞIR TOPU IŞIN ÇELEBİ. olurken,

TANER AŞKIN da eski yönetimde ALİ HAŞHAŞ ın MUHASİP lik görevini devrelan isim oluyordu..





FUTBOL KOMİTESİ NE OLDU.. KAZANAN LİSTE İÇİNDEN FUTBOL ŞUBESİNE NEDEN BİR KİŞİ SEÇİLMEDİ.. ÜSTÜNEL"e NEDEN FUTBOL KOMİTESİ, YA DA FUTBOL ŞUBESİNDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI görevi verilmedi..



Önceki yönetimde FUTBOL KOMİTESİ olarak HALDUN ÜSTÜNEL, MURAT YALÇINDAĞ ve TUNCA HAZİNEDAROĞLU dan oluşan bir ekip varken, yine FUTBOL ŞUBESİ VE ÖZELLİKLE TRANSFERDE ÜSTÜNEL TAM YETKİLİYKEN şimdi işler değişti..



Yeni Yönetim içindeki ÜSTÜNEL TEPKİSİ , Adnan Polat'ın ÖZEL ÇÖZÜMÜ ile krize dönüşmedi..



ÜSTÜNEL TRANSFERLERDE TEK YETKİLİ OLMAYACAK

Haldun ÜStünel'i bir kalemde harcamak istemeyen başkan POLAT,"Arkadaşlar, Haldun arkadaşımız, futbol komitesi, futbol şubesi ya da transferlerde tek yetkili olmayacak. DİREK BANA BAĞLI OLARAK ÇALIŞACAK " dedi..



Bu ara bir çözümdü.. Yani BAŞKAN DANIŞMANI gibi bir BAŞKAN YARDIMCISI..



Yani PASİFİZE, ama dışlanmış değil..

O'nun görüş, düşünce ve edindiği tecrübeleri ile yeni transferlerde BAŞKAN POLAT'ın ŞAHSİ YARDIMCISI OLACAK.. VE DİREK BAŞKANA BAĞLI ÇALIŞACAK..



Bu ara formül, yönetim kurulu üyeleri tarafından da kabul görerek, BAŞKAN POLAT'ın BULDUĞU ÇIKIŞ YOLU ile ÜSTÜNEL KRİZİ doğmadan çözüme kavuşmuş oldu.. Ancak ÜSTÜNEL'in bir yerde FUTBOLUN BAŞKANDAN SONRAKİ TEK PATRONU OLMAYACAĞI açıktı. Buna karşılık ÜSTÜNEL'e BAYRAK AÇAN , ALİ HAŞHAŞ da açıklanan yeni yönetim kurulunda yer almadı..

(Ancak listede bulunan üyelerle ilgili ilerleyen günlerde yeni görevlendirmeler yapılır mı bunu da hep birlikte göreceğiz)





PEKİ FUTTBOLA KİM BAKACAK?

GALATASASARAY SPOR KULUBÜNÜN KALBİ OLAN FUTBOLU KİM YÖNETECEK..



Evet açıklanan YÖNETİM KURULU listesinde FUTBOL ortada kalmış durumda..

NEDEN HİÇ BİR YÖNETİCİ , FUTBOL KOMİTESİ, YA DA FUTBOL ŞUBESİNDEN SORUMLU OLARAK GÖREVLENDİRİLMEDİ..





VE TSN ÇOK ÖNEMLİ BİR KARARI AÇIKLIYOR..



Galatasaray da yeni dönemde FUTBOL, DIŞARIDAN PROFESYOL İSİM YA DA İSİMLERE BIRAKILACAK..





Göreve geldikleri ilk sene ADNAN SEZGİN ve HALDUN ÜSTÜNEL ikilisine TRANSFERLERDE TAM YETKİ veren POLAT, Adnan Sezgin'in SKİBBE'de ısrarcı olması ile EVET demiş, ancak SKİBBE olayının FİYASKO ile sonuçlanması ile ADNAN SEZGİN'i geçtiğimiz Haziran ayı transfer döneminde PASİFİZE ederek, sadece iç transfer için yetkilendirmişti..



Adnan Sezgin'den sonra Haldun Üstünel'in ÖZELLİKLE JO TRANSFERİNDE kendisine verilen yetkinin dışına çıkarak BEN YAPTIM OLDU mantığı ile hareket etmesi ve JO KONUSUNDA adeta kefil olması ÜSTÜNEL'in sonu oldu.. Jo'nun özel hayatındaki REZALET ve F.BAHÇE MAÇINDAN SONRA PORNO FİLMLERE TAŞ ÇIKARTAN ALEMİNİN faturası da ÜSTÜNEL'e kesildi..



FUTBOLUN KARAR MEKANİZMASINDA ÖNCE SAĞ KOLUNUN, SON RA DA SOL KOLUNUNUN ASLİ İŞLEVİNİN KAYBETMESİ İLE BAŞKAN POLAT, YENİ SEÇİLDİĞİ DÖNEMDE, FUTBOLU KİŞİLERİN İNSİYATİFLERİNE DEĞİL, PROFESYONEL VE DIŞARDAN BİR KİŞİYE ya da KİŞİLERE BIRAKMA KARARI ALDI..



EVET G.SARAY'DA FUTBOL ŞUBESİ, YA DA FUTBOL KOMİTESİ DIŞARDAN GÖREVLENDİRİLECEK PROFESYONEL BİR İSME BIRAKILACAK..





Türkspor medyasında HER ZAMAN OLDUĞU gibi TSN ilk kez böylesine önemli bir kararı açıklıyor..



TSN bundan sonraki süreçte, bu ismin kim olacağı konusunda YÖNETİM KURULUNUN düşündüğü isimleri, görüşmeleri de takip etmeye devam edecek..



BAŞKAN ADNAN POLAT'ın BU KARARI ALMASINDAN SONRA, akla gelen ilk isim FATİH TERİM..



TSN OLARAK henüz bu konuda hiç bir istihbaratımız yok.. Ancak böylesi bir yapılanmada, herkes gibi bizim de aklımıza gelen ilk isim FATİH TERİM..



Başkan POLAT'ın aklında HANGİ İSİM VAR?

TERİM Mİ, BİR BAŞKASI MI..

YERLİ Mİ, YABANCI MI?

Bunu da zaman içinde yine TSN istihbarat ekipleri bulmaya çalışacak..





TSN ÖZEL HABER..

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz..

Alıntı yapılamaz..





ÇOK ÇOK ÖNEMLİ NOT

FATİH TERİM adını ihtimal olarak yazmamış olsak, yüzlerce yorumda FATİH TERİM olabilir mi, FATİH TERİM mi gelecek,, Editör araştırın FATİH TERİM geliyormuş.. gibi bir sürü ıvır zıvır yorum gelecekti..



Şimdi peşinen söylüyoruz..

FATİH TERİM istihbaratımız YOOOOOOK..



Buna rağmen , tecrübelerimize ve geçmişte yaşadığımız olaylara dayanarak BİR ÇOK SALAK, GERİ ZEKALI, ÇOLUK ÇOCUK YA DA KÜÇÜK BEYİNLİLER yorum yazacak HANİ SİZ TERİM GELİYOR DEMİŞTİNİZ NE OLDU? TERİM DEMİŞTİNİZ GELMİYOR MU? SİZİN DE İSTİHBARATINIZ FOS ÇIKTI TERİM NEREDE? diye yazacaklar..



Bunun için üstüne basa basa tekrar ediyoruz.. FUTBOL DIŞARIDAN PROFESYONEL BİR EKİBE BIRAKILACAK, YERLİ OLUNCA AKLA GELEN İSİM TERİM..



Yani AKLA GELEN isim..

Bizim, sizin ya da bir başkasının,,

Yani yüzde 60 en azından..



YABANCI KONUSUNDA İSE BÖYLE BİR TAHMİNİMİZ YOK..

İstihbaratlarımız devam edecek..



SON KEZ TEKRAR.. FATİH TERİM herkesin ilk aklına gelen isim olduğu için bizim de aklımıza geldi.. İSTİHBARATIMIZ DEĞİL..







Evet spor medyası AKIL, FİKİR, GAZETECİLİK, BİLGİ ve İSTİHBARATTAN yoksun bir şekilde SENARYO ÜZERİNE SENARYO yazarken, TSN Her zaman oduğu gibi SPOR MEDYASINA DERS VERMEYE, YÖN VERMEYE ve GÜNDEM BELİRLEMEYE devam edecek..



Bu haberimizden sonra HER GÜN YABANCI TRANSFERLER YAPAN, SEZON SONUNDA KİMLERİN GİDECEĞİNE KARAR VEREN , A, B C, YUMUŞAK G senaryoları yazan spor medyası ŞİMDİ GALATASARAY'da FUTBOL'un BAŞINA KİM GELECEK başlıkları ile FAL AÇMAYA, KEHANETTE BULUNMAYA başlayacak.









BUYUK BASKAN YINE DOGRU sEYLER YAPIYOR



hakli cikmisim demi renkdaslar
 
Cevap: Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!



Jo'nun özel hayatındaki REZALET ve F.BAHÇE MAÇINDAN SONRA PORNO FİLMLERE TAŞ ÇIKARTAN ALEMİNİN faturası da ÜSTÜNEL'e kesildi..



:asd:



Porno filmlere taş çıkartan alemi :D



Bilal hocam bırak şu "TSN"'yi :) TSN ne yahu ? Gitsin porno film seyretsin onun editörü.
 
Cevap: Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!



POLAT'dan DEVRİM NİTELİĞİNDE KARAR. FUTBOL'A KİM BAKACAK? FUTBOL KOMİTESİ NEDEN KALDIRILDI? ÜSTÜNEL'İN YETKİLERİ ALINDI MI?

Galatasaray'da yeni yönetim görev bölümü yaptı ve basına açıklandı. Ancak TSN dün manşetine taşıdığı haberde YARIM YÖNETİM KURULU açıklamasının perde arkasını araştırdı.. Spor medyasında farklı gazeteler FARKLI SENARYOLARLA, gelecek için FAL açarken, TSN istihbarat kaynakları, YENİ YÖNETİMDE, FUTBOLDAN SORUMLU NEDEN YOK.. HALDUN ÜSTÜNEL'İN SPORTİF BAŞKAN YARDIMCISI NE ANLAMA GELİYOR. "PARA SİHİRBAZI" Ali HAŞHAŞ neden aktif görevde değil. FUTBOL KOMİTESİ KALDIRIL DI MI? BAŞKAN POLAT, YÖNETİM İÇİNDEKİ ÜSTÜNEL KRİZİNİ NASIL ÇÖZDÜ SORULARINA ODAKLANDI.. İŞTE TURKSPOR.NET FARKI İLE BU SORULARIN CEVABI VE GALATASARAY'DA DEVRİM NİTELİĞİNDEKİ YENİ YAPILANMANIN AYAK SESLERİ..







Galatasaray'da kongre henüz tamamlanmış, büyük bir coşku ile Fenerbahçe maçı beklenmeye başlanmıştı..

Aslında Kongre de yeni bir heyecanla GELECEK İKİ SENE G.SARAY'IN DEVRİM NİTELİĞİNDE PROJELERLE BÜYÜME YILI OLACAĞI mesajları verilmişti.

Üstüne üstlük bizzat Başkan ADNAN POLAT teşekkür konuşmasında Fenerbahçe maçından sonraki gün yani Pazartesi günü ÇOK ÖNEMLİ BİR SPONSORLUK ANLAŞMASI yaptıklarını ve bunu açıklayacağını söylemişti..



Ancak Kongre sonrası demeç ve heyecanlar ALİ SAMİ YEN'de yerini HÜZÜN, STRESS, TEPKİ, KARAMSARLIK bırakırken, maç sonunda yapılan açıklamalar yönetim içinde sıkıntıların olduğunu da ortaya çıkartıyordu.





Adnan Polat'ın PARANIN SİHİRBAZI dediği ALİ HAŞHAŞ, yine başkan Polat'ın TRANSFER SİHİRBAZI dediği HALDUN ÜSTÜNEL'i eleştiriyor, ZORLA BULDUKLARI PARAYI, ETKİSİZ VE İSABETSİZ TRANSFERLERDE kullandığını belirtiyor bir de örnek vererek "ELANO'ya ne kadar para verdik. Elano'dan bugüne kadar ne aldık " diyerek rahatsızlığını açık açık ortaya koyuyordu..





İşte bu sıkıntı yeni yönetim kurulunun görev dağılımında da kendini gösterdi..



Ali Haşhaş başta olmak üzere bazı eski yöneticilerle, yeni yöneticilerden da bazıları HALDUN ÜSTÜNEL'in TEK BAŞINA YETKİLERLE DONATILDIĞINI, YAPTIĞI TRANSFERLERDEN YÖNETİM KURULUNDA KİMSENİN HABERDAR OLMADIĞINI, YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN VE KULÜBÜN GELECEĞİNİN BORÇLANDIRILMASI ADINA SAĞLANAN KAYNAKLARIN, ÜSTÜNEL'İN YETKİSİ İLE KULLANILDIĞINI BELİRTEREK buna şiddetle karşı çıktılar..



Başkan Polat, bu tepkiler üzerine KEMİK BİR YÖNETİM KURULU TESBİT ETTİ..



Sıkıntı ve tartışmaların büyümesini önlemek, her toplantıda yeni tartışmaların yaşanmaması ve eski defterlerin açılmaması içen İKİ SİHİRBAZINI da PASİFİZE etme yolunu seçti..



2.BAŞKAN önceki yönetimde olduğu gibi yine MEHMET HELVACI oldu..



Yine "Nalga olayı" öncesi yani ilk yönetimin görev bölümünde MALİ İŞLERDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI olan YİĞİT ŞARDAN bu yönetimde de aynı koltuğa oturdu..



MURAT YALÇINDAĞ ise bir önceki yönetimde de olduğu gibi VEZNEDAR yeniden aynı göreve getirildi..



YANİ HELVACI, ŞARDAN ve MURAT YALÇINDAĞ aynı görevlerinde kaldılar..



Genel Sekreter, yönetimin AĞIR TOPU IŞIN ÇELEBİ. olurken,

TANER AŞKIN da eski yönetimde ALİ HAŞHAŞ ın MUHASİP lik görevini devrelan isim oluyordu..





FUTBOL KOMİTESİ NE OLDU.. KAZANAN LİSTE İÇİNDEN FUTBOL ŞUBESİNE NEDEN BİR KİŞİ SEÇİLMEDİ.. ÜSTÜNEL"e NEDEN FUTBOL KOMİTESİ, YA DA FUTBOL ŞUBESİNDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI görevi verilmedi..



Önceki yönetimde FUTBOL KOMİTESİ olarak HALDUN ÜSTÜNEL, MURAT YALÇINDAĞ ve TUNCA HAZİNEDAROĞLU dan oluşan bir ekip varken, yine FUTBOL ŞUBESİ VE ÖZELLİKLE TRANSFERDE ÜSTÜNEL TAM YETKİLİYKEN şimdi işler değişti..



Yeni Yönetim içindeki ÜSTÜNEL TEPKİSİ , Adnan Polat'ın ÖZEL ÇÖZÜMÜ ile krize dönüşmedi..



ÜSTÜNEL TRANSFERLERDE TEK YETKİLİ OLMAYACAK

Haldun ÜStünel'i bir kalemde harcamak istemeyen başkan POLAT,"Arkadaşlar, Haldun arkadaşımız, futbol komitesi, futbol şubesi ya da transferlerde tek yetkili olmayacak. DİREK BANA BAĞLI OLARAK ÇALIŞACAK " dedi..



Bu ara bir çözümdü.. Yani BAŞKAN DANIŞMANI gibi bir BAŞKAN YARDIMCISI..



Yani PASİFİZE, ama dışlanmış değil..

O'nun görüş, düşünce ve edindiği tecrübeleri ile yeni transferlerde BAŞKAN POLAT'ın ŞAHSİ YARDIMCISI OLACAK.. VE DİREK BAŞKANA BAĞLI ÇALIŞACAK..



Bu ara formül, yönetim kurulu üyeleri tarafından da kabul görerek, BAŞKAN POLAT'ın BULDUĞU ÇIKIŞ YOLU ile ÜSTÜNEL KRİZİ doğmadan çözüme kavuşmuş oldu.. Ancak ÜSTÜNEL'in bir yerde FUTBOLUN BAŞKANDAN SONRAKİ TEK PATRONU OLMAYACAĞI açıktı. Buna karşılık ÜSTÜNEL'e BAYRAK AÇAN , ALİ HAŞHAŞ da açıklanan yeni yönetim kurulunda yer almadı..

(Ancak listede bulunan üyelerle ilgili ilerleyen günlerde yeni görevlendirmeler yapılır mı bunu da hep birlikte göreceğiz)





PEKİ FUTTBOLA KİM BAKACAK?

GALATASASARAY SPOR KULUBÜNÜN KALBİ OLAN FUTBOLU KİM YÖNETECEK..



Evet açıklanan YÖNETİM KURULU listesinde FUTBOL ortada kalmış durumda..

NEDEN HİÇ BİR YÖNETİCİ , FUTBOL KOMİTESİ, YA DA FUTBOL ŞUBESİNDEN SORUMLU OLARAK GÖREVLENDİRİLMEDİ..





VE TSN ÇOK ÖNEMLİ BİR KARARI AÇIKLIYOR..



Galatasaray da yeni dönemde FUTBOL, DIŞARIDAN PROFESYOL İSİM YA DA İSİMLERE BIRAKILACAK..





Göreve geldikleri ilk sene ADNAN SEZGİN ve HALDUN ÜSTÜNEL ikilisine TRANSFERLERDE TAM YETKİ veren POLAT, Adnan Sezgin'in SKİBBE'de ısrarcı olması ile EVET demiş, ancak SKİBBE olayının FİYASKO ile sonuçlanması ile ADNAN SEZGİN'i geçtiğimiz Haziran ayı transfer döneminde PASİFİZE ederek, sadece iç transfer için yetkilendirmişti..



Adnan Sezgin'den sonra Haldun Üstünel'in ÖZELLİKLE JO TRANSFERİNDE kendisine verilen yetkinin dışına çıkarak BEN YAPTIM OLDU mantığı ile hareket etmesi ve JO KONUSUNDA adeta kefil olması ÜSTÜNEL'in sonu oldu.. Jo'nun özel hayatındaki REZALET ve F.BAHÇE MAÇINDAN SONRA PORNO FİLMLERE TAŞ ÇIKARTAN ALEMİNİN faturası da ÜSTÜNEL'e kesildi..



FUTBOLUN KARAR MEKANİZMASINDA ÖNCE SAĞ KOLUNUN, SON RA DA SOL KOLUNUNUN ASLİ İŞLEVİNİN KAYBETMESİ İLE BAŞKAN POLAT, YENİ SEÇİLDİĞİ DÖNEMDE, FUTBOLU KİŞİLERİN İNSİYATİFLERİNE DEĞİL, PROFESYONEL VE DIŞARDAN BİR KİŞİYE ya da KİŞİLERE BIRAKMA KARARI ALDI..



EVET G.SARAY'DA FUTBOL ŞUBESİ, YA DA FUTBOL KOMİTESİ DIŞARDAN GÖREVLENDİRİLECEK PROFESYONEL BİR İSME BIRAKILACAK..





Türkspor medyasında HER ZAMAN OLDUĞU gibi TSN ilk kez böylesine önemli bir kararı açıklıyor..



TSN bundan sonraki süreçte, bu ismin kim olacağı konusunda YÖNETİM KURULUNUN düşündüğü isimleri, görüşmeleri de takip etmeye devam edecek..



BAŞKAN ADNAN POLAT'ın BU KARARI ALMASINDAN SONRA, akla gelen ilk isim FATİH TERİM..



TSN OLARAK henüz bu konuda hiç bir istihbaratımız yok.. Ancak böylesi bir yapılanmada, herkes gibi bizim de aklımıza gelen ilk isim FATİH TERİM..



Başkan POLAT'ın aklında HANGİ İSİM VAR?

TERİM Mİ, BİR BAŞKASI MI..

YERLİ Mİ, YABANCI MI?

Bunu da zaman içinde yine TSN istihbarat ekipleri bulmaya çalışacak..





TSN ÖZEL HABER..

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz..

Alıntı yapılamaz..





ÇOK ÇOK ÖNEMLİ NOT

FATİH TERİM adını ihtimal olarak yazmamış olsak, yüzlerce yorumda FATİH TERİM olabilir mi, FATİH TERİM mi gelecek,, Editör araştırın FATİH TERİM geliyormuş.. gibi bir sürü ıvır zıvır yorum gelecekti..



Şimdi peşinen söylüyoruz..

FATİH TERİM istihbaratımız YOOOOOOK..



Buna rağmen , tecrübelerimize ve geçmişte yaşadığımız olaylara dayanarak BİR ÇOK SALAK, GERİ ZEKALI, ÇOLUK ÇOCUK YA DA KÜÇÜK BEYİNLİLER yorum yazacak HANİ SİZ TERİM GELİYOR DEMİŞTİNİZ NE OLDU? TERİM DEMİŞTİNİZ GELMİYOR MU? SİZİN DE İSTİHBARATINIZ FOS ÇIKTI TERİM NEREDE? diye yazacaklar..



Bunun için üstüne basa basa tekrar ediyoruz.. FUTBOL DIŞARIDAN PROFESYONEL BİR EKİBE BIRAKILACAK, YERLİ OLUNCA AKLA GELEN İSİM TERİM..



Yani AKLA GELEN isim..

Bizim, sizin ya da bir başkasının,,

Yani yüzde 60 en azından..



YABANCI KONUSUNDA İSE BÖYLE BİR TAHMİNİMİZ YOK..

İstihbaratlarımız devam edecek..



SON KEZ TEKRAR.. FATİH TERİM herkesin ilk aklına gelen isim olduğu için bizim de aklımıza geldi.. İSTİHBARATIMIZ DEĞİL..







Evet spor medyası AKIL, FİKİR, GAZETECİLİK, BİLGİ ve İSTİHBARATTAN yoksun bir şekilde SENARYO ÜZERİNE SENARYO yazarken, TSN Her zaman oduğu gibi SPOR MEDYASINA DERS VERMEYE, YÖN VERMEYE ve GÜNDEM BELİRLEMEYE devam edecek..



Bu haberimizden sonra HER GÜN YABANCI TRANSFERLER YAPAN, SEZON SONUNDA KİMLERİN GİDECEĞİNE KARAR VEREN , A, B C, YUMUŞAK G senaryoları yazan spor medyası ŞİMDİ GALATASARAY'da FUTBOL'un BAŞINA KİM GELECEK başlıkları ile FAL AÇMAYA, KEHANETTE BULUNMAYA başlayacak.









BUYUK BASKAN YINE DOGRU sEYLER YAPIYOR



hakli cikmisim demi renkdaslar





Bu haberde adı geçen Ali Haşhaş ile Haldun Üstünelin yaşadıkları varsayılan polemiklerin hiçbir zaman yaşanmadığını Ali Haşhaş'ın ağzından ligtv'nin sitesinden görüntülü olarak izleyebilirsiniz.TSN çok güzel senaryo yazmış.Bu adamlar genelde abidik gubidik haber yapmazlar ama Ali Haşhaş'ın videosunu izlediklerini veya bundan haberleri olduğunu sanmıyorum.Ali Haşhaş ile Haldun Üstünel arasında hiç bir problem yok.



Zaten haberden bir cacık anlamadım.Bu adamlara önce nasıl makale yazılır onu öğretmek lazım :)
 
Cevap: Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!



Bu haberde adı geçen Ali Haşhaş ile Haldun Üstünelin yaşadıkları varsayılan polemiklerin hiçbir zaman yaşanmadığını Ali Haşhaş'ın ağzından ligtv'nin sitesinden görüntülü olarak izleyebilirsiniz.TSN çok güzel senaryo yazmış.Bu adamlar genelde abidik gubidik haber yapmazlar ama Ali Haşhaş'ın videosunu izlediklerini veya bundan haberleri olduğunu sanmıyorum.Ali Haşhaş ile Haldun Üstünel arasında hiç bir problem yok.



Zaten haberden bir cacık anlamadım.Bu adamlara önce nasıl makale yazılır onu öğretmek lazım :)



boyle bir kavganin yasanmadigina kargalar guler
 
Cevap: Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!



Tsn.:) Bunun editörü kaç yaşında acaba çok komik bir site.:)
 
Cevap: Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!



Rijkaard kalacaksa tepesinde Terim olmaz. Rijkaard gidecekse sadece Fatih Terim olur.

Rijkaard' ın tepesine adam getireceksen, basarsın parayı Cruyff' u getirirsin, tabi adam gelirse. Başka da isim olmaz.
 
Cevap: Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!



Peter Kenyon çok iyi olurdu aslında keşke Adnan Polatda listesine böyle Profesyonelleri alsaydı.
 
Cevap: Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!



Profesyonel birisinin yardımına ihtiyaç var ama bu Haldun Üstünel'in mevkisini elinden alarak olmamalı. Bir danışman adı altında getirilebilir. Gerek motivasyon, gerek profesyonellik açısından Fatih Terim ya da Hakan Şükür olabilir kanaatindeyim.
 
Cevap: Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!



Jo'nun özel hayatındaki REZALET ve F.BAHÇE MAÇINDAN SONRA PORNO FİLMLERE TAŞ ÇIKARTAN ALEMİNİN faturası da ÜSTÜNEL'e kesildi..





hhahahahah :D :D



O degil de bence de lazim, eski topculardan biri gelebilir. Kim olur bilemiyorum ama ipucu vereyim HAGI.
 
Üst Alt