Futbolcular: "Maçlarda kolumuzu kaldıracak hâlimiz kalmıyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Futbolcular: "Maçlarda kolumuzu kaldıracak hâlimiz kalmıyor"


galatasaray2.jpg


Cim Bom’da isyan bayrağı açıldı... En kötü Devler Ligi bileti, hatta şampiyonluk hedefi için Başakşehir karşısına çıkan ve 90 dakikayı isabetli tek şut dahi atamadan, 4-0’lık yenilgiyle tamamlayan Galatasaray’da kötü gidişatın sorumlusu aranıyor.


Yönetimin teknik direktör İgor Tudor’a olan güveni sarsılırken, oyuncular da artık şikayetlerini daha yüksek sesle dile getirmeye başladı. Son hezimetin ardından Hırvat hocanın yöneticilere, “Bu takım hiç çalışmamış. Fiziksel seviye dipte. Oyuncuların kapasitesi çok düşük” dediği öğrenildi. Bir anlamda eski teknik direktör Riekerink’e göndermede bulunan Tudor’un bu sözlerine karşılık, oyuncuların da antrenman temposundan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Futbolcuların yöneticilerle yaptıkları son konuşmalarda, “Çok ağır idmanlar yapıyoruz. Sürekli koşuyoruz. Maçlarda kolumuzu kaldıracak hâlimiz kalmıyor” diyerek isyan ettiği belirtiliyor.

Bu gelişmeler ışığında, Galatasaray Yönetimi’nin radikal kararlar alabileceği belirlendi. Söz konusu kararlar arasında teknik heyetin durumunun tekrar gözden geçirilmesi ve futbolcu kadrosunun tamamen değiştirilmesi gibi seçeneklerin yer aldığı ifade ediliyor.

(Fanatik)
 
Futbolcuya göre düzeni destekleyen kim varsa abv.
Sezon boyu gotu yay yat, idman yapınca da vay efendim bittik.


LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Dün Juventus'u gözlerim dolu dolu izledim. Adamlar deli danalar gibi koştu.

onlar profesyonel sporcu.ailelerini bu iş ile geçindirdiklerinin,servet sahibi oluyorlarsa bu iş sayesinde olduğunun farkındalar.
dolayısıyla işlerine saygıları var
bizdekiler besilik dana,ara sıra kıçlarına tekme atıp bürrrşşş demelisin,anca ondan anlarlar
 
Haklılarda...eğer sen sezonun ortasında böyle çok ağır antrenman yaptırırsan maç esnasında yorgunluk his edersin...böyle ağır antrenmanı sezon başı ve ortası kamplarında uygularsan anca sezon ortasında meyvelerini toplamaya başlarsın....aslında Tudorun tek yapacağı iş geldiğinde Defans kurgusunu düzeltmekti...zaten az çok işleyen bir skorer takım vardı tek sıkıntı defans hattı idi...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
 
onlar profesyonel sporcu.ailelerini bu iş ile geçindirdiklerinin,servet sahibi oluyorlarsa bu iş sayesinde olduğunun farkındalar.
dolayısıyla işlerine saygıları var
bizdekiler besilik dana,ara sıra kıçlarına tekme atıp bürrrşşş demelisin,anca ondan anlarlar

Bu bağlamda Tudor'un harcanmasına korkuyorum. Tudor Harika taktik dehası demiyorum ama bu ortamda bu yönetimle olacak en iyi teknik direktör.
 
Tudor sezon ortasında ağır idman programı ile başlaması hata oldu bence bunu yap kimse ses etmez ama sezon başı olmalı ağır idmanlar.Yoksa böyle şikayet edenler çıkabilir.Sezon başını bırak adam bizle devre arası kampı bile geçirmedi idman programı için baya acele etmiş bence.
 
Bu bağlamda Tudor'un harcanmasına korkuyorum. Tudor Harika taktik dehası demiyorum ama bu ortamda bu yönetimle olacak en iyi teknik direktör.

geleceğe yönelik planlamalar ortaya çıkınca belki kendi gitmek isteyecek

kariyerinde ilerlemek hayali bulunan hiç kimse kendinden başkasının keyfiyetine göre hareket etmekten hoşlanmaz

anca çözülemez ortaklıklarda olur bu,aile şirketleri gibi.o da bir yere kadar,bir yerden sonra silkerim atını tımarını der biri ceketini alır gider
 
Bizimkileri falakaya yatıracaksın yeminle.

Magath manyağın teki teknik direktörlükten fazla insanlara acı çektirmeyi seviyor diye gelmesin diyordum da bizimkiler bunu sonuna kadar hak ediyor.

Gelsin de bizim milyonluk eşşekler kusana kadar bayılana kadar koştursun. Lanet olsun şu futbolcuya dayalı düzene.

Hak etmedikleri halde kat kat para alıyorlar bu yetmiyor bir de okşanmak istiyorlar iyi oynamak için. Allah Muslera dışında topunuzun belasını versin.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Yüzsüz karaktersiz adiler

Oturdukları yerden kaç senedir Galatasarayın paralarını sömürüyolar

Sezon sonu alayını göndermek + dursun ve ekibinide üstüne bonus olarak postalamak şart.

TapaTalK
 
Tudor defolup gidecek kıvırmasın. Riekerink varken yönetim ve futbolcuların durumu kimsenin umurunda değilken Tudor için bu kalkan yapılmaya çalışılıyor.
 
Üst Alt