Futbolcuların Kaderi 25 Mart'taki Mali Genel Kurula Bağlı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Futbolcuların Kaderi 25 Mart'taki Mali Genel Kurula Bağlı!


5127100.jpg

Galatasaray'da Fernando Muslera, Armindo Bruma, Lionel Carole ve Yasin Öztekin'in geleceğini mali genel kurul belirleyecek.

Sarı-kırmızılı yönetim, 25 Mart’ta kongre üyelerinin onayını alırsa, dört starının sözleşmesini uzatmak için harekete geçecek. Bu nedenle genel kurul üyeleri kadar futbolcular da kongreyi dört gözle bekliyor.

Galatasaray’da 25 Mart sadece başkan Dursun Özbek ve yönetiminin kaderini değil, sözleşme imzalatılması düşünülen futbolcuların durumunu da belirleyecek. Sarı-kırmızılılarda Muslera, Bruma, Yasin ve Carole’ün sözleşmelerinin 25 Mart’ta yapılacak kongreden sonra masaya yatırılacağı belirtildi. Buradaki bütçenin onaylanmasının ardından oyuncularla görüşmeye başlanacağı ifade edildi.

Galatasaray’da tartışmasız en çok sevilen isim olan ama aldığı 3 milyon 575 bin euro ve maç başı 20 bin euro ile Sneijder’den sonra en fazla kazanan isim durumundaki Muslera’nın sözleşmesinin 2021’e kadar uzatılması isteniyor. Yönetim de Uruguaylı eldivenle anlaşarak 1 numarada sorun yaşamamayı amaçlıyor.

Galatasaray’da yine zam ve yeni sözleşme bekleyen bir diğer isim Bruma... Portekizli’nin sözleşmesi de yine önümüzdeki yıl bitecek. Sarı-kırmızılılar, Bruma’nın 1.1 milyon euroluk ücretine iyi bir zam yapıp uzun vadeli bir sözleşme yapmak istiyor. Kongreden sonra genç futbolcunun menajeriyle pazarlıkların başlayacağı bildirildi.

Yine sezon başında zam isteyen ve 2018’te sözleşmesi bitecek Yasin Öztekin’in durumu da kongreden hemen sonra ele alınacak. Yönetim 1.1 milyon euro olan Yasin’e belli miktarda zam yapacak.

2019’da sözleşmesi biten ve 700 bin euro kazanan Carole de zam bekleyen diğer bir futbolcu...

Bu oyuncunun durumu da kongreden sonra masada olacak.

234: Fernando Muslera 2011’de Lazio’dan geldiği Galatasaray’da toplam 234 maçta forma giydi, bir de gol attı. Uruguaylı file bekçisi bu maçlarda toplam 262 gol yedi.

Skorer
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kufretcem ama en son koyarim butcesine 65 milyon euro butcen yok mu senin kardesim ucu ucuna harcayacagina bi boka yaramayanlari tekmele cenk denen mala tekmeyi koyarsan muslera icin +1 yil saglarsin misal
 
Sözleşme uzatma haberleri yapılırken yabancı oyuncuların ismini veriyorlar
İş icraate gelince bi bakıyorsun; sabri,yasin,hakan ile sözleşme uzatılmış.

Onlarda biliyorlar yerli yeteneksizlerin ismi geçse taraftar tepki verecek

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!
 
habere bak her tarafından artniyet fışkırıyor. sözleşme uzatmaları için dursunun başkanlığa devam etmesi gerekiyormuşmuş. hade lan ordan yapacağınız habere de sizin sahiplerinize de tüküreyim.
 
Üst Alt