G.Saray yerli avında! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

G.Saray yerli avında!


061020110254121466322.jpg




Terim ara transfer için çalışmalara başladı, yerli yıldızları izlemek için özel ekip kurdu.



Halid KAYACAN / VATAN SPOR



Başkan Aysal “Limit yok, kaç oyuncu isterse alacağız” diye hocasına destek çıkarken, Fatih Terim devre arasında ağırlığı yerli oyunculara verecek. G.Antepli Olcan ile Eskişehirli Alper listenin ilk sırasında...



G.SARAY Başkanı Ünal Aysal yaz transfer döneminde acemilik yaptıklarını yılbaşından sonra bambaşka bir takım olacaklarını ve bu konuda limit koymayacaklarını açıklarken, tecrübeli teknik adam devre arası yapılacak takviyeler için çalışmalarına şimdiden başladı. Aysal “Kaç oyuncu isterse oyuncu alacağız” diyerek Terim’e tam destek verirken, tecrübeli teknik adamın ise gözü dışarının aksine iç piyasada.



FATİH Terim, Türkiye’de oynayan yerli yıldızları izlemek için özel bir ekip kurdu. Bu ekip ara transfer dönemi başlayıncaya kadar oyuncuları takip ederek kurt hocaya rapor sunacak. Fatih Terim de kendisine sunulan bu rapordan yola çıkarak listesini belirleyecek ve alınmasını istediği futbolcuları yönetime iletecek.



İKİSİ DE DEĞİŞİLMEZ



SARI-kırmızılılar şu an geniş bir yelpazede oyuncu taraması yaparken Fatih Terim için iki isim var ki tüm futbolcuların arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bunların ilki G.Antepsporlu Olcan Adın diğeri ise Eskişehirsporlu Alper Potuk. G.Antepspor’la 2013 Mayıs’a kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki Olcan uzun zamandır Fatih Hoca’nın radarında. Özellikle geçen sezon patlama yaşayan yıldız futbolcu 34 haftalık periyotta 33 maçta forma giyerken takımına 12 gol, 2 asistlik katkıda bulundu ve G.Antep’in ligi 4. sırada bitirmesinde önemli bir rol üstlendi. Türkiye Kupası’nda da 8 maça çıkan Olcan yarı finale çıkan takımına 2 gol, 1 asistle destek verdi.



YİNE Alper Potuk’un da Eskişehirspor’la 2013 mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon 24 maçta oynayan 20 yaşındaki genç orta saha bu sezon da geride kalan 5 haftada da Eskişehirspor fomasını giyerken, Skibbe’nin değişmezleri arasında yer aldı.



Cimbom’da 3 günlük izin bitti



MİLLİ maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e verilen arada 3 gün izin yapan G.Saray bugün tekrar sahaya iniyor. A.Gücü galibiyetiyle birlikte hem deplasman fobisini yenen, hem de Başkent’ten 2. olarak dönerek moral bulan sarı-kırmızılılar Bursaspor ile kendi sahasında oynayacağı mücadelenin ilk antrenmanını bugün gerçekleştirecek. Morallerin tavan yaptığı sarı-kırmızılılar milli oyunculardan yoksun olarak çalışacak.



Aslan’ın sponsoru taraftar



G.SARAY ile Medical Park arasında yaşanan krizin tatlıya bağlanmasının ardından Erkek Basketbol Takımı yeni sponsora kavuşurken, kadın voleybol ve basketbol takımları için çözümü taraftarında arıyor.



ŞU ana kadar taraftarlar 135 bin adet GS Bonus kart alırken, kulüp 8 milyon TL gelir elde etti. Yeni yapılacak kampanyalarla birlikte hedef sayıyı 235 bine çıkarmak. Kasaya da yine 8 milyon TL’lik bir girmesi beklenirken, bu para G.Saray Kadın Voleybol ve basketbol takımlarına aktarılacak. Böylece Medikal Park’ın çekilmesiyle oluşan yıllık 4.5 milyon dolarlık kaybın da önüne geçilecek.



Sercan: Hayat Aslan’da güzel



Sercan: “Takıma çabuk alıştım. Zaman zaman forma buluyorum ama aldırış etmiyorum. Tek hedefim takımıma katkı sağlamak. Bunun için çalışıyorum.”



SEZON başında Bursaspor’dan G.Saray’a transfer olan Sercan Yıldırım yeni takımında hayatından çok memnun. G.Saray’a çok kısa sürede adapte olduğunu anlatan Sercan şunları söyledi:



“TAKIMDA en küçük bir sıkıntı yaşamadım. Her şeye çok kısa sürede alıştım. Öncelikle hocam Fatih Terim, takım arkadaşlarım ve taraftarlarımızın bunda payı büyük. Zaman zaman forma buluyorum ancak buna aldırış etmiyorum. Çok çalışarak inşallah formayı da bir daha çıkarmamak üzere giyeceğim. Kendime güveniyorum. Ancak, bu hemen olacak bir şey değil. Yavaş yavaş bunu da gerçekleştireceğim. G.Saray çok büyük bir takım ve büyük bir camia. Tek hedefim takımıma katkı sağlamak. Bunu için çalışıyorum.”



YILDIZ golcü, taraftarların da geldiği ilk günden beri kendisine büyük ilgi gösterdiklerini ve beklediğinden daha fazla sahip çıktıklarını dile getirerek, bu nedenle da taraftarlara teşekkür etti.



Henüz golle tanışamadı



G.Saray’da geride kalan 5 haftalık periyotta Fatih Terim, Sercan’a 4 maçta görev verdi. Karabük maçında ilk 11’de oynayan Sercan, İstanbul BŞ, Samsun ve A.Gücü mücadelelerinde ise sonradan oyuna girerken toplam 105 dakika sahada kaldı. Henüz golle tanışamayan genç yıldız sadece Samsun maçında Elmander’e asist yaptı.



G.Saray yerli avında! - GAZETEVATAN.COM
 
Cevap: G.Saray yerli avında!



Aslında Antep'in Olcan'a çekeceği fiyatlarla uğraşacağımıza aynı fiyatı gidip Gökhan Töre için önersek satmazlar mı?
 
Cevap: G.Saray yerli avında!



Alper, çok iyi bir Trabzonspor'lu... Geçen senede en büyük hayalinin Trabzon'da oynamak olduğunu söylemişti... Benimde beğendiğim bir oyuncu...Bu sene scout ekibi sistem olarak daha farklı; izliyorlar beğeniyorlar; Fatih Hocaya söylüyorlar oda Tugay'aa izletiyor kendi izliyor yardımcılarıyla birlikte onay çıkarsa harekete geçiliyor...
 
Cevap: G.Saray yerli avında!



İkisi de nokta atışı olur.

Aziz Üstel' de yabancı tercihi olarak Drogba ve Kadlec yazmış.
 
Cevap: G.Saray yerli avında!



Artık ben sahsen, cogu transfer haberine atlamıyorum,Ama gelecek gözüyle bakarsam;Olcanı ı sag tarafta Kazımla birlikte kullanılacaktır.Performanslarına göre ikisinden biri oynar artık.Olcan sagda oynamıyor ama ters tarafta oynuyan oyuncuları cok gördük.Alper icin birsey diyemiyecem,adını duydum ama hic takip etmedim...
 
Cevap: G.Saray yerli avında!



Alper, çok iyi bir Trabzonspor'lu... Geçen senede en büyük hayalinin Trabzon'da oynamak olduğunu söylemişti... Benimde beğendiğim bir oyuncu...Bu sene scout ekibi sistem olarak daha farklı; izliyorlar beğeniyorlar; Fatih Hocaya söylüyorlar oda Tugay'aa izletiyor kendi izliyor yardımcılarıyla birlikte onay çıkarsa harekete geçiliyor...



Alper Potuk: "Fatih Terim'le çalışmak benim için onurdur."



Radyo Spor | News
 
Cevap: G.Saray yerli avında!



Ozellikle Olcan cok iyi gider bu takima. Birde Gokhan Tore'yi alsak sol kanadimiz cok iyi olur.
 
Üst Alt