Gaël Clichy Resmen Başakşehir'de! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gaël Clichy Resmen Başakşehir'de!


DEIWbP2XcAEHx7-.jpg:large

Fransız yıldız Gael Clichy, kendini 3 yıllığına Medipol Başakşehir'e bağlayan imzayı attı.

Başakşehir'in yeni transferi Gael Clichy resmi sözleşmenin altına imza attı. Clichy'nin üç yıllık sözleşme imzaladığı törene Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da katıldı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklifler aldığını söyleyen Gael Clichy, "Bazı teklifler aldım. Fenerbahçe benimle ilgilendi. Ancak Fenerbahçe ile Galatasaray kadar resmi ve somut bir şey olmadı. Başakşehir ile de görüşüyordum. Galatasaray'dan bir kişi benimle görüşmeye geldi, Başakşehir'in ise yöneticileri geldi. Bu benim için basit bir karar oldu. Başakşehir, beni ne kadar istediğini gösterdi. Başakşehir bir proje takımı ve yıl yıl büyüyor. Aynı Manchester City gibi. Dediğim gibi kolay oldu, sadece ailem ve menajerimle görüşmem gerekiyordu" dedi.

"ÇOK ARZU ETTİK; CLICHY DE BİZİ ARZU ETTİ"

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, "Başakşehir olarak 3. yılımızı tamamladık, 4. yılımızdan gün aldık. 3. yılımızda ligin en iyi top oynayan iki takımından birisiydik ve 4 puanla şampiyonluğu kaçırdık. Başakşehir'in imza törenindesiniz ve biliyorsunuz ki bir şirketiz. Kurumsal bir yapı içerisindeyiz. Bu yılı aratmayacak bir takım oluşturmaya çalışıyoruz.

Abdullah Avcı'nın istekleri doğrultusunda ve hesaplarımızı iyi yaparak transferler gerçekleştiriyoruz. Gael Clichy bir dünya yıldızı. Premier Lig'de 3 tane şampiyonluk yaşamış, Arsenal, Manchester City gibi takımlarda oynamış. Londra ve Brüksel'de görüşmeler yaptık, çok arzu ettik. Clichy de bizi arzu etti" şeklinde konuştu.

NTV Spor
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir futbolcu bu kariyerde taraftarı dahi olmayan bir yeri nasıl seçer çok komik ya :D

Bir de bu adam 14 yıldan beri Premier Lig'de oynadı. Oynadığı takımlarda Arsenal ve Manchester City. Avrupa'da transfer olacak başka takım bulamadı demek ki ilginç. Türkiye futbol piyasasının Çin'i olma yolunda ilerliyor. Anlaşılan Avrupaya göre çok iyi paralar veriyoruz.
 
Bize gelse 3.5 maas 1 milyonda imza parası alırdı.

Managerler büyük kulüpleri hoplatmaya devam ediyor.

Sürün yağlı surat!

Sebebi bu mudur bilmiyorum ama düşününce gayet normal. Senin maaş tablona baktığı zaman Marsilya'dan ve Dinamo Kiev'den aldığın adam 3.25m (bonuslarla 4.5m'a yakın) verdiğini görürsem ben de 3.5-4'ten aşağı oynamam. Vermezsen başka yere giderim. Çünkü ben Manchester City'den geliyorum, sen Dinamo Kiev'den Marsilya'dan gelen adama herif ssüperstar filan diilse benden çok para veremezsin. Bana "sana ondan az değer veriyorum" diyemezsin.

Kulüplerde maaş dengesi önemli. Talisca da "Aboubakar'ın aldığı parayı isterim" diye tuttumuş. Türk kulüpleri bu dengeyi kaybetti ve Avrupa'nın Katar'ı oldu uzun zamandır. Kariyeri düşüşte olanlar, son sözleşme yapacaklar geliyor. Eskiden de öyleydi 1-2 istisna hariç. Değişen şey rakamlar büyüdü borçlar arttı.
 
Son düzenleme:
mahallenin en zengin yakışıklı delikanlısı beni istedi ama arabayla ayağıma gelip almadı diye ben sütçüyle evlendim.

32 yaşında hangi projenin parçası olacaksın zırto
 
Üst Alt