Galatasaray - 1930 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray - 1930


galatasaray1930extraedi.jpg



Muhakkak ki bu kadroları bilen nesil kalmadı denecek kadar az.. Ama gelecek kuşaklara bunları aktarabilmek te bir o kadar önemli konu..

İşte 1930 yılında oynanan Galatasarayımız ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma öncesi her iki kulübünde futbolcuları bir arada "dostluk" adına çekilmiş hatıra fotoğrafı..

Ayakta olanlar Fenerbahçeli futbolcular, Oturanlar ise Galatasarayımız'ın efsaneleri...

Sevgiyle kalın..
 
Cevap: Galatasaray - 1930



Edip Abi sende nasıl bir arşiv var şaşıyorum. Çok güzel bir fotoğraf, eline sağlık.

Değerli Sami Kardeşim, arşiv'in materyal bölümü genelde sanal ortam.. Ben de dağarcığımdakileri bunlarla yoğurup siz renkdaşlarıma çorba da tuz misali aktarmaya çalışıyorum.. Öyle ilginç yerlerde öyle ilginç materyallerle karşılaşıyorum ki ne olduğunu bilmeden sadece eski iki futbolcumuz yazmış geçmişler.. Onu alıp, önce tanımını sonra da bidiklerimi ilave edip sanal ortam bilgileriyle harmanlayıp buraya ekliyorum..

Fakat çok araştırıyorum.. Özellikle yöresel bazı web siteleri var.. Öyle fotoğraflar varki, bakıyorum bizim eski efsanelerimizden birisi.. fakat tanıyan olmayınca sadece fotoğraf olarak kalıyor.. :)

Selam ve sevgiler.
 
Cevap: Galatasaray - 1930



Simdi boyle fotograf cekinmek hayal oldu.



Resim icin tesekkurler abi.





Ben de çok teşekkür ederim. :)

Yukarıdaki Galatasaray kadrosu incelendiğinde camiamızın nice duayenlerini bir arada görmekteyiz.. Hayatta olanlara sağlık, huzur dilerken, ebediyete intikal eden büyüklerimizin de ruhları şad olsun.. Bu vesile ile onlarıda anmış olduk..

Sevgiyle kalın.
 
Üst Alt