Galatasaray 1983-1984 Kadrosu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
3 tane oldukça üst düzey TD çıkmış kadrodan. Sahada şampiyonluk olmasa da gelecek onyıllarda Türk futboluna sübhanekeyi tersten okutacak adamlar yetiştirmişiz. Şimdi yetişen futbolcularımız benziklikte pompa basamaz gibi görünmekte.
 
oner kilic eski topcularin yer aldigi show maclarindan birinde iyi oynayip dikkatleri uzerine cekmisti en azindan benim dikkatimi. kanat flnmis sanirsam ama yasina gore bir bulbul gibi sahada dans ediyordu.
 
Kendi mesajimi degistiremedim. Aklima gelenler dogru mu diye kontrol ettim evet dogru.

Bu sezonu Ali Kemal onderliginde Trabzon sampiyon kapatti Fener'le kapisip

Sezon sonunda Fenerin 10 sampiyonlugu vardi. Biz 6 sampiyonluktaydik. 1973'ten yana sampiyon olamiyorduk. Besiktas'in 6 sampyinlogu vardi ve de Trabzon bu seneki sampiyonluguyla bizle sampiyonluk sayisini esitlemisti.

Simdi 22'yiz. en yakin takipcimiz 19.

Zamaninda ne Fenerin onundeydik, ne Besiktas'in ne de Trabzon'un. Nerdeyse dorduncu takimdik zira bu takimlar arasinda 10 yildan fazladir sampiyon olamayan tek takimdik.

Simdiki kizgin genc kusak o zaman olsaydi kimbilir neler olurdu. :)

Iste o zamanlar cok guzeldi Galatrasaray'li olmak. Ne Mustafa Denizli kahramanimdi ne de Fatih Terim o zamanlar. Rasit Cetiner'e hayrandim bir cocuk olarak. Ayri top oynardi Rasit agabey. Ey gidi gunler.

Cok gecmedi bu sezonun ustunden 1987'de Eskisehir'i yenip sampiyon olduk. Sonra da Turkiye'nin tek buyuk olma seruvenimiz basladi.

Ey gidi Galatasaray. Cocuklugumdun, gencligim oldun, simdi de orta yas sonlarindaki sevdamsin. Cok yasa Cimbom, cok yasa.
 
Üst Alt