Haber - Galatasaray Adası'nda Yıkım! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Galatasaray Adası'nda Yıkım!


1510545_620x410.jpg

Galatasaray Kulübü'ne ait olan Ada'daki tüm yapılaşma bu sabah erken saatlerde ekipler tarafından yıkılmaya başlandı.

Kuruçeşme'de bulunan Galatasaray Adası'nda sabah erken saatlerde yıkım çalışmaları başladı.

Sabah 07.00 sıralarında Galatasaray Adası'na gelen yıkım ekipleri, yoğun güvenlik önlemleri aldı. Gemi ile adaya götürülen dozer, yıkım çalışmalarına başladı.

1510545_a69df2537849770cf0994d64762d11c3.jpg

Çalışmalar sırasında karada çevik kuvvet ekiplerinin, denizde ise deniz polisi ve deniz zabıtasının güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Bu tesisin yıllardır kiracısı olan ve Galatasaray Genel Kurulu'nun aldığı tahliye kararına uymayarak tesisten çıkmayan Mehmet Koçarslan'ın parseli ile Galatasaray Kulübü'nün parselindeki yapılaşmanın da imara aykırı olduğu gerekçesiyle tarihi adada 1980’de kurulan her şey yıkıldı.

Sarı kırmızılı kulübün Genel Kurulu'nun aldığı karar paralelinde iradesi yerine gelirken Ada’da şu anda Galatasaray’a yıkım sonrasında sadece kayalar kaldı.

Adanın işletmecileri de, kullandıkları malzemeleri gemiyle karaya taşıdı. Sabah sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar da yıkım olduğunu görünce çalışmaları ilgiyle izledi.

Galatasaray Adası yıkılıyor | Spor Haberleri
Son dakika... Galatasaray Adası yıkılıyor! - Futbol Haberleri



Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
 
Mevcut yapılaşma imar durumu, kullanılabilirliği ve kulube maddi getirisi bakımından kulube yakışmayan ve faydası olmayan durumdaydı.

Adayı işleten adam para kazanıyordu.

Bence yıkım hayırlı olmuş.

Oraya guzel bir proje yapılabilir.

Tabii bunun için işbilen, iyi bir yonetim lazım, Dursun değil.
 
yalnız ada tam bızım degildi işletmecınındı adam cıkmıyordu heralde şimdi bizim mi oldu
 
Son düzenleme:
Bu Dursun eşi v Beşiktaş ile ilgili olan mevzudan sonra bile taşlanmadıysa ağzımıza sıçsa kimse bir şey yapmaz zaten artık.

Türk futbol tarihinde bu kadar kötü bir başkan olmamıştır muhtemelen, lanet olsun.

Evet en capsız, beceriksiz baskan..

Bizim taraftarlarda da iş yok ama..

Bu adama reaksiyon yok. İmza toplamanın dışında yapılacak protestolar olmalı.
 
Dursun hotel hotel diyor acaba adaya kücük bir hotel kurulamazmi?

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yanlış hatırlamıyorsam , Unal Baskan doneminde ada ile ilgili hazırladığı bir proje vardı. Su anki tesis tamamen yıkılıp, yerine gemi şeklinde bir tesis yapılıyordu. Goruntu çok guzeldi. O şekilde Bogaz'a bir tesis yapılırsa her gun para basar.
 
Bu Su adanın durumu biraz karışık.Senelerdir işletmecinin , adayı tahliye etmesi gerektiği yönünde yasal bir süreç devam ediyordu diye biliyorum.

Allah var gerek tt arenanın kullanım haklarının alınması , ilk olarak arena isminin kaldırılması vs bunların nasıl ve neden gerçekleştiğini sanırım hepimiz biliyoruz.

İmar izni verilmemesi vs vs gibi hiç bir sorunla karşılaşmayız. Mutlaka yerine sadece kulübe kar getircek bir tesis inşa edilmeli diye düşünüyorum. Bu siyasi düzen ve dursun varken ,böyle konularda devletle ters düşmeyiz.

Kısacası,dursun özbeke en ağır cümleleri her zaman sarf ediyorum ancak sadece ama sadece bu konu özelinde bakacaksak , olumlu bir gelişme olmuş.
 
Üst Alt