Galatasaray, Al Nasr ile Anlaşamayınca Maicon'u Geri Çağırdı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Al Nasr ile Anlaşamayınca Maicon'u Geri Çağırdı


1594566530687.png

Galatasaray, Al Nasr ile anlaşamayınca Maicon'u geri çağırdı ve takım antrenmanlarına çıkmamasını istedi. Maicon, özel bir salonda çalışma yapmaya başladı.

Galatasaray ve Al Nasr arasındaki Maicon görüşmelerinde yeni bir gelişme yaşandı.

Arap basınında yer alan habere göre; Al Nasr, Maicon'un kiralık sözleşmesinin sezon sonuna kadar uzatılması için talepte bulundu. Galatasaray, Maicon'un bundan sonra Al Nasr ile antrenmanlara ve maçlara çıkması için bonservisinin alınmasını istedi.

GALATASARAY, MAICON'U GERİ ÇAĞIRDI

Galatasaray, Al Nasr'ın bu isteğe henüz olumlu yanıt vermemesi üzerine Maicon'u geri çağırdı ve takımla birlikte antrenmanlara çıkmamasını istedi. Cuma gününe kadar takımla birlikte antrenmanlara çıkan Maicon, bu talep üzerine çalışmalarını özel bir spor salonunda devam ettirmeye başladı ve bunu da instagram hesabından paylaştı.

5 AĞUSTOS'A KADAR VAKTİ VAR

5 Ağustos'ta tekrar başlayacak olan Suudi Arabistan Ligi için Al Nasr'ın Maicon'u kadrosunda tutmak istediği ve bu nedenle önümüzdeki günlerde Galatasaray ile tekrar görüşmelerde bulunacağı bilgisi verildi.

Galatasaray, 31 yaşındaki Maicon'u 2017'de Sao Paulo'dan 8 milyon euro'ya transfer etti ve Şubat 2019'da Al Nasr'a 1.7 milyon euro karşılığında 1.5 sezonluğuna kiraladı.

Haber 7
 
yok ya bu yönetim mi artık teknik kadro mu her neyse futbolcu pazarlamayı bilmiyor

fb ile bjk kıçı kırık futbolcuları kaçtan veriyor bunlara biz 3-4e bile ikna edemiyoruz
 
Biraz agir kaliyordu ozellikle deplasmandaki Trabzon macinda yedigimiz 4 golde de hatasi vardi. 8 milyonluk topcu da degildi. Ama Belhanda'dan daha cok katki verdi. Taraftara da yamuk yapmadi. Yabanci kuralinin icine etmeselerdi iyi yedek olurdu. Terse uzun toplarini, gol icin ileri cikislarini ozledim.

011506853416.jpg
 
Yabanci kurali meselesini mutlaka birileri Arap kulubune bilgi olarak yetistirmistir.

Federasyonun kuluplere yarattigi zarar akla zarar
 
Üst Alt