Galatasaray Alexander Büttner'i Transfer Edemedi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Voetbal Internationaal muhabiri Freek Jansen'ın paylastigi tweet de, Galatasaray'in transferin son gununde Buttner'i aradigini ve transfer icin gec kaldigini yazdi.

Buttner o anda Anderlecht ile resmi sozlesme imzalamisti.


Freek Jansen*@FreekJansenVI

De handtekening van Alexander Buttner was nog niet droog bij*#Anderlecht, of#Galatasaray*belde op om de linksback te strikken. Te laat.

23:55 - 1 februari 2016
 
Transfer döneminin bitmesinin ardından , daha önce transferi kapattık açıklamasının yapan Mustafa Denizli'ye son gün transfer yapabiliriz açıklamasını yaptıran futbolcu belli oldu.

Hollanda basınında yer alan habere göre sol bekte Carole'den memnun olmayan, ve Hakan Balta'yı mecburiyetten sol bek oynatan Denizli'nin, bir dönem M.United forması da giyen D.Moskova futbolcusu Alexander Büttner'i kastettiği ortaya çıktı.

Ancak transfer Anderlecht ile anlaşmanın daha önceden yapıldığının ortaya çıkması ile suya düştü.

(Milliyet)
 
Başlarım sol bekinize sizin ula takımda forvet yok forvettt.Adamlar boş kaleye atmaktan aciz.Biri yarış atı gibi anca koşuyor.Diğeri de bol bol faul yapıp ofsayta düşüyor.Körmüsünüz arkadaş bunları göremeyecek kadar.Birde utanmadan burak yılmaz Galatasaray efsanesidir diyosunuz.
 
eh buda hamzanin baska versionu sirf olcan oynatabilmek icin carole begenmiyor görende takimda dani alvesler cirit atiyor sanar, adnan polatla 8. oldumuz yil gibi iple cekiyorum bitsin artik bu sezon diye. senin gibi td olmas olsun hic bir lafinin arkasinda duramadin tam baskanina göre td ikiside capsiz yalanci
 
Ulan başımızda adam gibi bi hoca olsa bi bildiği var diyecem de böyle ölmüş adamlar takımın geleceğiyle ilgili kararlar verince deli oluyorum.
 
Ne mal adamlar bunlar. Transfer etmeyi düşündüğü adamın transfer olduğundan haberleri yok. Böyle gerizekalı yönetim olur mu? Şimdi diyeceksiniz ki sol bek gerekli mi diye ama onu tartışmıyorum farkındaysanız, birini almaya niyetleniyorsunuz ama onu çoktan başkası transfer etmiş haberiniz olmuyor. Güler misin ağlar mısın :42::hang:
 
Üst Alt