Galatasaray, Barcelona ve Ajax, 18 Yaşındaki Jhonny Quinonez'in Peşinde! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Barcelona ve Ajax, 18 Yaşındaki Jhonny Quinonez'in Peşinde!


aslan-barca-ile-yari-b8957e7200b389c57121.jpg

Gelecek sezon kesinlikle gelecek vaadeden çok genç bir oyuncuyu kadroya katmak isteyen Galatasaray'ın bu kez de Ekvador U-19 Milli Takımı'nın yıldızı Jhonny Quinónez'in peşine düştüğü bildirildi.


El Telegrafo'ya göre; Sarı-kırmızılı ekibin 1998 doğumlu ön liberoyu uzun süredir izlediği Barcelona ve Ajax'ın de genç oyuncunun peşinde olduğu hatırlatıldı.

Jhonny Quinonez kimdir?

CSNA U20 ve Azogues U20 altyapısında yetişen Jhonny Quinonez, 2015 yılında Norte America takımıyla A kadroya dahil edildi. Daha sonra SD Aucas'a kiralık giden Jhonny Quinonez, 2016 yılının son günlerinden tekrardan Norte America'ya döndü. Bu sezon 8 maça çıkıp 1 gol attı. Önliberoda forma giyen 1.80 boyundaki Ekvadorlu oyuncu geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.

Kaynak: El Telegrafo

http://www.eltelegrafo.com.ec/notic...quinonez-cambio-los-goles-por-las-asistencias
 
Antremana getirip geri gönderir bunlar çok para istiyor diye. Ama gider futbol hayatından çok sakatlanmış adama balya balya paraları gömerler.
 
Ön liberoya 18 yaşındaki bebeyi alıp ne yapacağız acaba zaten adam yetiştirme konusunda -200 lerde bir takımız. Elindeki yıldızları kullanamayıp en büyük yıldız adayı olan brumayı 6 ayda tekrar köreltmiş takımsın.

Mal mal işleri bırakmak gerek
 
Bu kulüp oyuncu yetiştiremiyor.
25-28 yaşında oluşmuş kendini kanıtlamış oyuncu alın.
Yaprak kürek işleri bırakın.
 
Genç yıldızların alası geldi gol makinesine dönüşeceği yerde çamaşır makinesine dönüştü bknz:Bruma.
 
Alex Telles vardı; elimizden gitti;

Dos Santos vardı; elimizden gitti;

Frank Ribery vardı; elimizden gitti...

aklıma ilk gelenler. Yani bize genç oyuncu yakışmaz. Nerede bir kokmuş onu alırız.
 
Üst Alt