Galatasaray Başkan Adayı Mustafa Cengiz Konuştu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Başkan Adayı Mustafa Cengiz Konuştu


Galatasaray Başkan Adayı Mustafa Cengiz Konuştu

df0ac2a7e00e47a7e3d8e92069ce53bc.jpg


Galatasaray'da başkan adaylığını açıklayan isimlerden Mustafa Cengiz, Gamaspor'a çarpıcı açıklamalar yaptı. Cengiz, Florya için temasta bulunduğu isimleri tek tek açıkladı

İşte Mustafa Cengiz’in Gamaspor’a yaptığı özel açıklamalar:


YIPRANMAMIŞ, TEMİZ İSİMLER…

“Perşembe veya cumaya kadar yönetim kurulunu oluşturacağız. Herkesle tek tek görüşüyorum. Galatasaray’a kim katkı sağlayacaksa, yıpranmamış, temiz isimlerle birlikte olmaya çalışıyoruz.

UYGUNSUZ VE YAKIŞIKSIZ

Seçim kararı çok uygunsuz ve yakışıksız oldu. Ünal Aysal’ın yaptığı seçimi örnek gösteriyorlar. O seçimde 1 ay 1 hafta süre vardı. Bu 3 hafta içinde olacak. 15 gün içinde listenizi vermeniz gerekiyor. Bu çok yakışıksız, Galatasaray’ın etiğine uymayan bir seçim tarzı.

BİLİNÇLİ YAPILMIŞ HAREKET

Çok bilinçli yapılmış bir hareket. Biz Dursun Başkan’ın süresini tamamlamasını bekliyorduk. Geçen 1.100 imza toplandı, cevap bile vermedi. Bunu yazın yapması gerekirken, şimdi yaptı. Yeni gelecek yönetime de transfer yapma ve takımı düzeltme şansı vermeyecek. Kendisi seçilemezse, yeni yönetimin kucağına bomba bırakmaya çalışıyor. Geleneklerimize yakışmayan bir hareket.

BU YANGINDAN MAL KAÇIRMA

Bu baskın seçim bile değil, yangından mal kaçırma gibi bir hareket. Buna baskın seçim derseniz, Ünal Aysal’ın yaptığı seçime hakaret etmiş olursunuz. Bu 3 haftalık bir süreç çünkü.

Biz aylardır çalışıyoruz, Galatasaray sevdalıları, armanın peşinde… Biz sonuna kadar hazırız. Ama diğer adaylar açısından haksızlık.

MUHALEFETE ŞANS BIRAKMIYOR

-Soru: Muhalefet olarak bir araya gelip tek aday çıkarmayı düşündünüz mü?

O şans yok. Zaten o şansa bırakmıyor. Eğer seçim Mayıs ayında olsaydı, insanlar Şubat döneminde aksiyona başlayacaktı. Sevgili Dursun Başkan, sizin oturup konuşup insanlarla anlaşma şansınızı 0’a indirdi. Onun yönetim tarzına karşı olanların bir araya gelme şansını yok ediyor.

Öncelikle Galatasaray’ın aşırı harcamalarını yok edip, gelirlerini arttıracağız. Açık ve net hedefimiz bu.

TÜRK HOCA, ÜLKE VE TAKIMLARI TANIMASI AÇISINDAN DOĞRU

Türk hoca, ülke ve takımları tanıması açısından doğru. Fatih Terim, Drogba, Sneijder, Bielsa ile görüşmeyi, hangisinin koşulları Galatasaray’a uygunsa onunla çalışmayı arzu ederim.

Mali şartlara kim uyarsa o olur. Finansal Fair Play’e dikkat etmemiz gerekir. Galatasaray’ın paraları har vurup harman savurmaması gerekir. Her yönetimin açık ve net olması gerekir.

Her yönetime de teşekkür ediyoruz. Dursun Bey’e de… Hepsi Galatasaraylı ve değerli insanlar.

FLORYA’YA AKIL GELMELİ! TERİM, BIELSA, DROGBA…

Florya’ya bir futbol aklı gelmeli. Galatasaray semt takımı değil. Bu ağabeylik olayını bırakmamız gerekli. Daha önce değerli kardeşlerimiz, Abdurrahim Bey gibi mesailerini bu yönde bir ağabey gibi yaptılar.

Galatasaray bir dünya markasıdır. Endüstriyel bir makinadır. Galatasaray’ın başına profesyonel gelmelidir. Öyle aslanım, kaplanım, koştur zihniyeti olamaz.

Oraya bir üst akıl gelir. Ama Terim olur, ama Bielsa olur, ama Drogba olur, profesyonelce yürür.”

EGEHAN ŞENGÜL
 
Son düzenleme:
"Florya’ya bir futbol aklı gelmeli."

Sayın başkanım direkt benim forum mesajlarımı okuyan birisi anlaşılan.Dursun gibi ama kardeşim musluk değiştirecek zaa diye cinslik peşinde değil
 
Üst Alt