Galatasaray Beşiktaş Maçına Yeni Hocası ile Çıkabilir! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Beşiktaş Maçına Yeni Hocası ile Çıkabilir!


Arkadaslar, Medya´da cikan hic bir habere inanmayin.
Ne Tudor gönderilir, ne de devre arasi gelmeden herhangi bir oyuncu yollanir.
Hatalarindan ders cikaracagini bende düsünmüyorum ama minimum devre arasina kadar bu konuda herhangi bir degisiklik hic bir isimize yaramaz.
Fatih Terim hayallarini birakin, Fatih hoca hem gelmez hem bu yönetim Fatih hocayi getiremez.
Tek ümidim rakiplerimizin istikrarsiz bir sekilde devam etmeleri, tabi Basaksehirin ilerleyen haftalarda ki gidisatina bakmak lazim cünkü su anda en istikrarli giden takim gibiler.
 
Son düzenleme:
devre arasina kadar 4231 cikacan denmeli
sonuclara gore devrede tecrubeli bir yardimci ile 1-2 transfer ile devam edilmeli yoksa by.
 
Gördüğüm en saçma şeylerden biri futbolda. Eğer güveniyorsan bir maça bakmazsın, güvenmiyorsan hemen yaparsın. O maçı kazanırsa iyi hoca, kaybederse kötü hoca. Böyle mantık olmaz.
 
Maç 2-1 olunca şansa 3-1 olmasaydı maç 2-2 hatta 2-3 bitebilirdi.

Kanatsız çıkması çok yanlış.
 
yani
o kadarda kotu degil
gecen hafta aykuta neler deniyordu
10 adami kadro disi birakmisti fln
dun adamlar sivasa gol atinca champ olmus gibi sevindiler
suan tudorun durumu heriften daha sikintili degisik sekilde
Bizdeki sorun o ilk 7-8 Hafta, orada ortaya koydugumuz oyun ve sonrasinda tamamen degisen hava durumu.
Fener sezon basindan beri böyle ve cok farkli bir hal alacaklarini düsünmüyorum.
 
Alanya'yı 2-0 yensek, Kupada 3-0 ile rahat galibiyet ve ardından bir şekilde Bjk ile berabere kalsak yine "İmparatudor" denmeye başlar. Bugün böyle diyen yarın değişir.

Ülkemizde herkes duygusal bakıyor çünkü. Çok eleştirilen Fener haftaya Antalya'yı deplasmanda yensin Aykut Kocaman'a sevgi gösterileri başlar.
 
Kargalarında yenmesini bekliyor yani Dursun.Bu adamla en kısa sürede yollar ayrılmalı.Hatta haftaya Alanya maçını bile kazanmamız muamma bu herifle.Yine 3 lü çıkıp sıvayacaktır.
 
Son düzenleme:
Şu açıdan bakalım: Gönderilse de gönderilmese de Bjk maçını kazanmamız için önemli bi motivasyon. En az derecede saçmalar ve iyi bi oyunla galibiyeti alabiliriz. Bununla birlikte bahis baronlarının da bize bu sene mutlaka çok zor görünen bir derbi maçını kazandıracağını düşünüyorum :D Bjk maçını alırsak iş Tudor'a bile kalmaz belki de.
 
tudorun o çapsız teknik direktörlük vasıflarıyla bu takımda türlü türlü deneme yapmaya hakkı yok gerekirse yönetim cenk taktiği şablonu verecek bunun eline buda öyle oynatacak şu saatten sonra yeni hoca sıkıntı ama tudoru kitlemek hareket alanını kısıtlamak gerekiyor çünkü kendisi manyağın önde gideni takımı maça hazırlaması kafi şu şartlarda.
 
Kondisyoner olarak takımda devam edebilir,teknik direktör olmadığı her yerinden belli.Kariyerinde direk rakipleriyle oynadığı 26 maçta 2 galibiyet almış adamın beşiktaş maçına çıkmasını falan istiyorlar. O maçta da iki gün önceki gibi tarihi fark olursa gelip burda tudor tudor demeyin.
 
Üst Alt