Galatasaray, Boavista'nın 18 Yaşındaki Genç Yeteneğini Radarına Aldı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Boavista'nın 18 Yaşındaki Genç Yeteneğini Radarına Aldı


galatasaray-boavista-nin-18-yasindaki-genc-11791986_3484_m.jpg


Galatasaray, Portekiz Ligi ekiplerinden Boavista'da forma giyen 18 yaşındaki savunma oyuncusu Gonçalo Cardoso'yu gündemine aldı.


Genç ve yetenekli futbolcuları kadroya kazandırmak için scout ekibiyle koordineli bir şekilde çalışan, Türkiye ve Avrupa'da ekibiyle beraber kamp kuran Fatih Terim'e Boavista'da oynayan 18 yaşındaki savunma oyuncusu Gonçalo Cardoso önerildi.
Genç yaşına rağmen oynadığı futbolla bir hayli dikkat çeken ve Marcao transferi sebebiyle Portekiz futbolunu daha dikkatli takip eden Galatasaray scout ekibinin Cardoso'ya talip olduğu öğrenilirken, yetenekli savunma oyuncusunu İngiltere'den Watford ve Serie A devi Inter'in de radarına alması Gonçalo Cardoso transferi zora soktu.

GÜÇLÜ FİZİĞİYLE ÖN PLANA ÇIKIYOR
Futbola Panafiel alt yapısında başlayan ve sezon başında Boavista'ya transfer olan Cardoso 1,89'luk boyu ve güçlü fiziğiyle ön plana çıkarken, Portekizli teknik adam Lito Vidigal'in oyuncuya sürekli olarak şans vermesi Cadroso'nun gelişimine bir hayli katkı sağlıyor.

INTER, DE VRİJ'İN ALTERNATİFİ OLARAK DÜŞÜNÜYOR
Transfermarkt'ın verilerine göre 3 milyon euroluk piyasası bulunan Goncalo Cardoso, İnter için MilanSkriniar ve Stefan de Vrij'ın alternatifi olarak düşünülüyor.




Akşam
 
Bu tarz izlenimler güzel. Mesela atıyorum hiç beklemediğimiz bir anda Marcao-Luyindama ikilisinden birine iyi bir teklif gelirse hemen listedeki oyuncuya yapışacaksın. Aylarca aramayacaksın.

Ama sol ayaklı sol stoper olayını inşallah bozmayız. Çok önemli kreatif sağlıyor maç içerisinde
 
Luyindama veya marcao giderse yerine gelebilir ama onlar varken gerek yok. Ayrıca seneye ışık kaanı da rotasyonda görmek istiyorum baya potansiyeli var.
 
Şu an para edecek kulüplerde oyuncu kalmadı sattığın kadar al olayından dolayı Marcao satılabilir. Neden satılmasın 15 milyon euro üzeri teklif gelirse
 
Üst Alt