Galatasaray Bruma'yı Kiralıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Bruma'yı Kiralıyor!


Ribery ve Robben'e veda eden Alman devi Bayern Münih'in Onyekuru'yu transfer edeceği öğrenildi. Galatasaray ise Onyekuru'nun boşluğunu iki isimle doldurmaya hazırlanıyor.

46507
Fulham'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan eski Beşiktaşlı Babel ile kesin anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar, eski oyuncusu Bruma'yı da kiralamaya karar verdi. Leipzig'de beklediği süreleri alamayan Portekizli oyuncu, Fatih Terim'le tekrar çalışmaya sıcak.

Galatasaray, Ndiaye'de olduğu gibi düşük bedelle Bruma'yı 1 yıllığına kiralamaya çalışacak. Portekiz Milli Takımı ile 2020 Avrupa Şampiyonası'nda boy göstermenin hayalini kuran 24 yaşındaki oyuncu için Şampiyonlar Ligi de diğer hedef...

Babel, Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası sosyal medyadan sarı-kırmızı ve yeşil ışıkların bir arada yandığı trafik lambası fotoğrafı paylaşımı yaptı. Bu durum "sarı-kırmızılılara yeşil ışık yaktı" yorumlarını beraberinde getirdi.

MENAJERİ DE AYRILIK ATEŞİNİ YAKTI

Bu arada kısa bir süre önce Bruma hakkında konuşan futbolcunun temsilcisi Balde, ''Leipzig'in gerçekten Bruma'yı satma niyeti varsa o zaman önümüze bakacağız. Bu durumdan mutlu değiliz. Bruma, kulübün kendisini gönderme kararı almasından mutlu bile olabilir. Sezon sonu geldiğinde Leipzig ile Bruma'nın geleceği için masaya oturacağız.'' sözlerini kullandı.


sabah
 
yabancı basında onyekuru'nun sevilla'ya satıldı iddiası vardı. babel'in gelmesiyle gideceği kesinleşti bence.onyekuru'nun kalma ihtimali olsaydı babel gelmezdi. öte yandan bruma'nın kendini hiç geliştirememiş olması soru işareti. babel alınmışken geleceğini zannetmem.
 
brumanın klası ortada,bu ligin içinden geçti gittiği sene.biraz ispanya görüp coşan,biraz almanya görünce olgunlaşmıştır.
 
Bruma, Onyekuru'dan kat be kat yetenekli ama artık seviye atlamak istiyorsa oynadığı pozisyonun sezonda minimum 8-10 arası gol bir o kadar da asist katkısı gerektirdiğinin farkına varmalı.

3 gol 3 asistle Galatasaray kanat forveti olamaz.
 
Bruma, Onyekuru'dan kat be kat yetenekli ama artık seviye atlamak istiyorsa oynadığı pozisyonun sezonda minimum 8-10 arası gol bir o kadar da asist katkısı gerektirdiğinin farkına varmalı.

3 gol 3 asistle Galatasaray kanat forveti olamaz.

Kral giden cidden çabuk unutuluyor. Lig için bizde son sezon şunu yapmış adam , daha ne yapsın? Bundesliga'da bu istatistiği sağlasa sen alamazsın zaten.

2016-17
30 maç
11 gol
6 asist
 
Onyekuru iyi güzel ama son maçlarda patlama yaptı sadece. Sezon geneline bakarsak şampiyonlar ligi avrupa ligi vasatı aşamadı. Çok net hatırlıyorum forumda defalarca 'vitaminsiz' 'kazma' dendiğini.

Bruma - Babel kanat için idealdir. Feghouli'yi elde tutup orta sahaya takviye yaparsan birde saģlam bir golcü alırsan seneye güçlenmiş bir şekilde lige döneriz.
 
Yalandir. Alman basininda Onyekuru üzeri hic laf gecmedi.

Adamlar Sane gibi oyuncularin pesinde. Henryi ne yapsinlar?
 
Üst Alt