Galatasaray, Bu Maçları Şikayet Edecek! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Bu Maçları Şikayet Edecek!


5113858.jpg


Gece yarısı resmi Twitter hesabından Rodrigues’in pozisyonunun görüntüsünü paylaşıp, “Bu kaçıncı hata TFF?” diye soran G.Saray yöneticileri, hakem hataları yüzünden 9 maçta 9 puan kaybettiklerini savundu.


Rizespor maçında skor 1-0 iken Rodrigues’in attığı golün ofsayt gerekçesiyle sayılmaması Galatasaray yönetiminin sabrını taşırdı. Kulüp, gece yarısı Twitter’dan pozisyonun Piero görüntüsünü yayınlayarak, “Bu kaçıncı hata TFF?” diye sordu. Yönetim ayrıca, bu sezon G.Saray’ın maçlarında yaşanan hakem hatalarını çıkardı. Hakemler yüzünden 9 maçta 9 puan kaybettiklerini belirleyen yöneticiler, resmi siteden bildiri yayınlayarak tepkilerini dile getirecek. İşte o hatalar..

21.HAFTA: Rize-Galatasaray: 1-1 (Kayıp 2 puan)

Skor 1-0 iken Rodrigues’in attığı golü hakem Halis Özkahya ofsayt diye saymadı. Piero’ya göre Rodrigues, pas verildiği anda 15 cm ofsayt değil.

20.HAFTA: G.Saray-Kayseri: 1-2 (Kayıp 1 puan)

PODOLSKI’nin beraberlik golünü Hüseyin Göcek, Eren daha önce rakibine faul yaptı diye vermedi. Hakem hocaları faul olmadığı görüşünde birleşti.

19.HAFTA: Karabük-G.Saray: 2-1 (Kayıp 3 puan)

G.SARAY 1-0 önde iken Carole-Seleznov mücadelesinde hatalı penaltı verildi. Karabük penaltıyı gole çevirdi.

12.HAFTA: G.Saray-Bursa: 3-1

Bursasporlu Kubilay Kanatsızkuş’un 14. dakikada attığı gol, yayıncı kuruluşun Piero’suna göre yarım metre ofsayt. Galatasaray’ın 16. dakikada şutu Kubilay’ın eline çarptı ancak hakem Barış Şimşek penaltıyı vermedi.

9.HAFTA: Adana-G.Saray: 0-1

Ramos 43. dakikada Podolski’nin aşil tendonuna sert şekilde bastı. Hakem Hüseyin Göcek devam kararı verdi.

8.HAFTA: G.Saray-Trabzon: 0-1 (Kayıp 1 puan)

Trabzonspor’un golünde N’Doye, Bero’nun pasında ofsaytta idi. 86. dakikada Durica ceza sahasında Podolski’yi arkadan çekerek düşürdü, hakem devam kararı verdi.

6.HAFTA: G.Saray-Antalya: 3-1

17’de Deniz Kadah’ın kafa golünde ofsayt tartışmaları yaşandı. Hakem hocaları ve otoriteler de bu pozisyonu tartıştı.

4.HAFTA: Galatasaray-Rize: 2-0

Skor 1-0 iken İsmail, Yasin’in ayağına ceza sahası içinde bastı. Tolga Özkalfa ‘devam’ dedi.

3.HAFTA: Kayseri-G.Saray: 1-1 (Kayıp 2 puan)

12. dakikada Levent Gülen, Yasin’i ceza sahasında düşürdü. Mete Kalkavan ‘devam’ dedi.

Hürriyet
 
Ligin baslarinda yapilan hakem hatalarini sikayet etmek yeni mi aklina gelmis bizim findik beyinlilerin?
 
Bitmiyor ki ibb maci var kardesim kupadan elendik hakem kac puan aldi akibeti ne oldu belli degil macin kaderine etki eden iki buyuk hata.

Sonra podolskinin cekildigi bir pozisyon vardi o nerde aybi hakem sonraki hafta ayni pozisyona penalti vermisti.
Super kupada podolskiye yapilan hareket nerede. Sadece lig yetmez butun hepsini toplayip bu nedir kardesim diyeceksin butun bunlar bir sezonda oluyor art niyetin babasi donuyor bizimkilerin aklina daha yeni geldi
 
soruyorsun ama sonuc ne ? fb kac kere ligden cekilirim dedi , kupaya paflarla cikarim dedi , bjk devran donmeden once surekli hakem hatalari dedi durdu

burada onemli olan herkes kose baslarini tuttuktan sonra degil , secimler ,kurullar olusurken aktif olmak , bunu da dursundan beklemiyoruz herhalde
 
Yüz ve taviz vermeyin.

Yönetim kendi hariç herkesi suçlu görüyor, klasik diktatörlük hastalığı, kısaca cahillik teşhisi. Yok dış mihraklar, yok onlar, yok bunlar. Kendi kapının önüne bak önce neyse ağzım bozulacak. Dursun bir ajandır.

BUrada yazdıklarım hayal ürünüdür.
 
Gülerler adama, vaktinde tepkini koyacaktın. Ha tepki vereni de tınlamayan her şey bjk için diyen bir federasyon var şu anda.
 
Bitmiyor ki ibb maci var kardesim kupadan elendik hakem kac puan aldi akibeti ne oldu belli degil macin kaderine etki eden iki buyuk hata.

Sonra podolskinin cekildigi bir pozisyon vardi o nerde aybi hakem sonraki hafta ayni pozisyona penalti vermisti.
Super kupada podolskiye yapilan hareket nerede. Sadece lig yetmez butun hepsini toplayip bu nedir kardesim diyeceksin butun bunlar bir sezonda oluyor art niyetin babasi donuyor bizimkilerin aklina daha yeni geldi

evet daha hafif pozisyonda hemen hemen benzer pozisyonda öbür hafta fenere penaltiyi vermisti ve ligtv de bu tartisma vardi galiba.
art niyetleri burdan belli.
40 yildir futbol izliyorum bir takimin bukadar hakki yendigine ben sahit olmadim !
 
Yav 100 kere yazdık bir daha yazalım.İktidar yalakası bir başkan varken başımızda,iktidarın şekillendirdiği bir TFF bizim şey yapılmadık bir kulağımızın arkasını bıraksın yine de sesi çıkmaz bu başkan denen sünepenin
 
Lan yürü git Dursun yüz yillik kulübün anasini bellediniz serefini onurunu yerler altina serdiniz serefsiz hainler !.
 
Üst Alt