Galatasaray, Burak Yılmaz'ı Reddetti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Burak Yılmaz'ı Reddetti


buyuk_sok_burak_yilmazdan_ayrilik_gibi_aciklama_1515841423_5812.jpg

Menajerler tarafından Galatasaray'a önerilen Burak Yılmaz, yüksek maliyeti sebebiyle reddedildi.

4 sezon boyunca Galatasaray forması giyen ve birçok başarı elde eden Burak Yılmaz'ın, sarı kırmızılı formayı yeniden giyme ihtimali ortaya çıktı.

Trabzonspor'un yüksek maliyeti sebebiyle kadroda düşünmediği Burak Yılmaz, menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi. 33 yaşındaki Burak Yılmaz için sarı kırmızılılardan yıllık 2.5 milyon euro istenirken, bu öneri, Trabzonspor'un isteyeceği bonservis bedeli ile birlikte şartların fazla zorlanacağından reddedildi.

2012-2016 yılları arasında Galatasaray forması giyen yıldız oyuncu, 141 maçta 82 gol ve 23 asistlik katkıda bulunmuştu.

Vatan
 
Fatih hocaya büyük ayıp etti, Emre belözoğlu bile geldi bu gelmedi. Bi elini öpebilirdi.

Bu adamların galatasaray hayatları bitti gs adına yorumculuk dahi yapamazlar gs'ye taraf almalarının sebebi ise tamamen arda. Arda olaylarından sonra bi kaç oyuncu cephe aldılar gs'ye ve terime o karaktersizler şunlar. İnstagramda'da imali fotoğraflar paylaşıyolardı sürekli.

Emre çolak , olcan adın , burak yılmaz.
 
Fatih hoca ile araları hala bozuk mu selçuk 'la bir sorunu yok hocanın bu da o tayfadan gelse şu an kafamız rahattı en azından Türk futboluna son 20 yılda gelmiş en iyi yerli forvet ondan oncesinide yaşım gereği hatırlamıyorum zaten biz istesek bence kosa kosa gelirdi gibime geliyor şu ölü beşiktaş 'ta yazık olacak kendine futbolun son demlerinde 1 kaç şampiyonluk daha eklerdi kariyerine birde genel taraftarımızın görüşüne karşı ben hep severdim kendisini diagne ve mitroglou yu da cebinden çıkarir
 
Üst Alt