Galatasaray, Chiriches İçin 2 Milyon Euro Teklif Etti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Chiriches İçin 2 Milyon Euro Teklif Etti!


vlad.jpg

Galatasaray'ın Napoli forması giyen stoper Vlad Chiriches için 2 milyon euro teklif ettiği öne sürüldü.


Tutto Napoli sitesinin özel haberine göre; Galatasaray, teknik direktör Igor Tudor’un da talimatıyla Vlad Chiriches için Napoli’nin kapısını çaldı. Haberde Napoli Başkanı De Laurentiis’in 5 milyon euro bonservis istediği ancak Galatasaray’ın 2 milyon euro’nun üzerine çıkmadığı belirtildi.

Romanya Milli Takımı’nın kaptanlığını da yapan 27 yaşındaki Chiriches, bu sezon 16 maçta forma giyip 2 gol attı.

Gamaspor
 
En az iki stoper lazim. Serdar ikinci hafta capraz baglari koparacaktir. Diger stoper semih. Bir sey demeye gerek yok onla ilgili zaten. Bir Ahmet kalkiyor o da vasat.

Biri bu olabilir. Digeride kafa toplarinda cok etkili bir stoper olmali. Her orta penalti gibi masallah.
 
bence bu leş sezonun leş savunmasında tek ayakta kalan isim ahmet oldu. ama yine de iki tane ilk onbirde başlayacak stoper alınmalı. ahmet onların yedeği olur ya da performansına göre onların önüne de geçebilir. semih denen zat şutlanacaktır diye umuyorum. serdar da malum müzmin sakat. kirikeş başlangıç için iyi olabilir. umarım alırız.
 
Popescu ve filipescu karışımı bir herifmiş arkadaşlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
semihi göndrr bunu al. ama nerde o kafa bunlarda. semih varken buna o kadar para vermeye gerek yok diyorlardr. semih ve ahmeti milli takıma alarak bize kötülük yapıyor fatih terim.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Chedjou'ya benziyor misal Chedjou siyahi ama hiç atletik değil 1.84 boyuna rağmen yavaştı. Chirices de sakardır. Tekniktir ama savunma özellikleri zayıftır yine de Chedjou mu Chrices mi Chrices derim Chedjou'ya 6.3m euro bonservis verdik 2.2 de maaş İBB 0 bonservis ve 800 bin euroya ikna etti. Chrices'i iddialı hiç bir takım ana takımına almaz orta sınıf takımlar(bizim gibi) rotasyon için alır.

Bence Chrices + Denayer + sol stoper alalım. Denayer sağ beki de yedekler.
 
Üst Alt