Galatasaray, Dany ve Chedjou'ya Ödeme Yaptı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Dany ve Chedjou'ya Ödeme Yaptı


Galatasaray transferin son günlerinde hareketli günler yaşarken Yuto Nagatomo'yu transfer edebilmek için Dany Nounkeu ve Aurelien Chedjou'nın da alacaklarını ödediği ortaya çıktı.

Galatasaray Kulübü, Nagatomo'yu kadrosuna katmak için Başakşehirli futbolcunun da parasını ödedi! 31 Ocak'ta Nagatomo'yu kadrosuna katan Galatasaray'ın, transfer tahtasını açabilmek adına Dany dışında Aurelien Chedjou'ya da ödeme yaptığı ortaya çıktı.

Başakşehir'e transfer olan Chedjou'nun da Galatasaray Kulübünden 110 bin Euro alacağı olduğu ve sarı kırmızılılar transfer yapabilmeleri adına Kamerunlu oyuncunun da parasının ödenmesi gerektiği iletildi. Galatasaray, transfer yapabilmek adına Chedjou ve Dany'e geçmişe yönelik toplam 2.5 milyon TL ödeme yaptı.

FutbolArena
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dursunun şahsi kefaletleri ne oldu yaw verip duruyordu sözde adam hiçbirşey ödememiş 3 sene boyunca.
 
bilerek gol yediren ve kirmizi kart goren, sakatim diyip yatan, hocalarla sorun yasayan, bunlari yaptigi icin allahin sopasi ile gittigi yeni takimda sezon basinda sakatlanip oynayamayan ve buna ragmen eski hocasi kovulunca karmadan bahseden chedjou gerizekalisina verilen para benim icin HARAM paradir
 
bunları ödemeden transfer yapamıyorsak yazın onca adamı nasıl aldık

vadeleri gelmiş ve ödememiş olabilirler değil mi

iyi de uefa tarih belirtiyor mu kendisine ulaşmış futbolcu alacaklarına
 
bunları ödemeden transfer yapamıyorsak yazın onca adamı nasıl aldık

vadeleri gelmiş ve ödememiş olabilirler değil mi

iyi de uefa tarih belirtiyor mu kendisine ulaşmış futbolcu alacaklarına

dany davası eylül 2017 de hakem heyetine kalmış en son dany 1.4 talep etmiş uefa cas 400 binde karar kılmış habere göre. Dava ne zaman bitmiş bilmiyorum ama eylül de devam ediyormuş.
 
Üst Alt