Galatasaray, Diagne'nin Bonservisini 13 Milyon Euro'ya Çekti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
FFP konusunda sıkıntı çekmek istemeyen Galatasaray, yeni transferlere bir an önce kaynak yaratabilmek için Mbaye Diagne'de indirime gitti ve Senegalli golcünün bonservisini 13 milyon Euro'ya kadar çekti.

1003753.jpg

Finansal Fair Play anlaşması çerçevesinde Luyindama’nın bonservisinin alınması ile oluşan eksi bakiyeyi Fernando’yu satarak temizleyen Galatasaray, yeni transferlere kaynak yaratması için satılması planlanan Diagne için indirime gitti.

Senegalli forvet için ilk önce 16-20 milyon euro arasında bonservis geliri bekleyen sarı-kırmızılılar Diagne’nin Afrika Kupası’nda arzu edilen performansı sergilememesi üzerine fiyatını aşağıya çekti.

Buna göre İngiltere ve İtalya’da menajerinin kendisi için kulüp aradığı Diagne için 13 milyon euro alt sınır limiti belirlendi. 27 yaşındaki forvetten 13 milyon euro kasasına koyarak transferler için elini rahatlatmak istiyor. Kulüp arayan oyuncunun menajerlerine de bu durum aktarıldı.

Skorer
 
Şu adamın alınması skandal resmen. Hadi biz izleyiciyiz, özete bakıp he gol atmış ama eh işte filan belki bizde de atar diye düşünüyoruz da bu adamın top ile olan ilişkisini bile incelemediniz mi incelediyseniz ne diye aldınız gerçekten ihanet
 
Bu transfer bizim yönetim ve teknik ekibinin futboldan anlamadığını gösterir. 34 maçını tribünden çıplak gözle izlese bile Hasan Şaş gibi birinin herhangi bir futbolcunun bizim takıma katkı sağlayıp sağlamayacağını anlamaz.
 
hacı bunu yapana kadar git Ahmet bulut gibi çakalın birine kardeşim 13e sat üstü senin olsun de ne saçma iş
 
Kaynak, Skorer. Galatasaray düşmanı tüpçünün gazetesi. aynı gazeteye göre Vida 50 milyona ,elif 23 milyona gidecekti. Hayırlısı,ayrıca 8-9 a satılacağına bir yıl daha oynasın. O para öyle ya da böyle zaten çöpe gidecekti (doğru dürüst adam bulabilseydi Rize'li o başka,ama bulamadı ),değişen bir şey yok.

Nereden duymuşlar acaba fiyatın düştüğünü,
 
Yönetim artık bu işten para kazanmaya bakmamalı. Zararın neresinden dönersek kar. 10 a da satılsa hiçkimse sesini çıkartmaz. Çünkü çok sorunlu.
 
Üst Alt