Galatasaray Dodo'nun Peşinde! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Dodo'nun Peşinde!


210620170934240977856_2.jpg

Rotayı İtalya’ya çeviren Sarı-Kırmızılılar, Sampdoria’da kiralık oynayan ve bonservisi İnter’de bulunan Brezilyalı futbolcuyu renklerine bağlamak için harekete geçti. Clichy’de olumlu gelişme olmazsa, resmi teklif yapılacak.


Galatasaray, sol beke alternatif buldu... Manchester City’deki sözleşmesi biten Gael Clichy’ye, kendilerinin yanı sıra Fenerbahçe, hatta Başakşehir bile talip olunca şartların ağırlaşmasından rahatsız olan Sarı- Kırmızılılar, rotayı İtalya’ya çevirdi.

Bonservisi İnter’de bulunan ve Sampdoria’da kiralık oynayan 25 yaşındaki Brezilyalı sol bek Dodo, Cim Bom’un yeni gözdesi konumuna geldi. Eğer Clichy konusunda olumlu bir gelişme yaşanmazsa, Galatasaray Yönetimi’nin resmi teklif sunarak Dodo’yu renklerine bağlamaya çalışacağı öğrenildi.

İki tarafı da ikna edecek

İnter, geçen yıl Roma’dan 7.8 milyon Euro’ya transfer ettiği Dodo’yu, gelir gelmez Sampdoria’ya 2 yıllığına kiraladı. İtalyan kulübü 5.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuna da sahip. Galatasaray cephesi, transfer kararının kesinleşmesi halinde iki tarafı da ikna etmeye çalışacak.

Fanatik
 
Bunu alacağımıza Leedsde sözleşmesi bitecek (izlemediğim) Charlie Taylor'u alalım .
İzleyip beğenmediğim Dodo için kulupler ikna edeceğiz bide :red:

Allahtan haber yalan
 
bir de şöyle bir sıkıntı var

alıyoruz iyi oyuncuları,onlar gidince de yerine gelen adamları beğenmiyoruz

bu vesileyle fikrimi beyan ediyorum

gelecekte saçma beklentilere girmemiz için,bu paraları harcamayın,yatırın bankaya torunlara kalsın
 
Üst Alt