Galatasaray Düşünce Derneği'nden Mali Kongre Duyurusu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Düşünce Derneği'nden Mali Kongre Duyurusu!


1e00244d7b0c6a2ed6a89b91a5e81e57.jpg

"İBRA ETMEYECEĞİMİZİ DEKLARE EDİYORUZ"


Galatasaray camiasını bağımsız oluşumlarında Galatasaray Düşünce Derneği, 25 Mart Cumartesi günü yapılacak Mali Kongre’de Dursun yönetimini ibra etmeyeceğini açıkladı. Dernek, ayrıca tüm genel kurul üyelerine de seslenerek; ”Aynı hassasiyeti tüm üyelerden de bekliyoruz” şeklinde çağrıda bulundu.

İşte Galatasaray Düşünce Derneği’nin duyurusu:


Galatasaray Düşünce Derneği olarak, UEFA’dan alınan Avrupa’dan men cezası neticesi 3 Nisan 2016 tarihinde yaptığımız açıklamamızın son cümlesi şu şekildeydi:

“Mevcut konjonktür içerisinde milat olarak alacağımız bu günden itibaren sürdürülebilir finansal sistemlerin dışına çıkacak hiçbir yönetimi ibra etmeyeceğimizi deklare ediyor ve aynı hassasiyeti tüm GSK üyelerinden bekliyoruz.”

Mevcut Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu göreve gelirken özellikle Galatasaray’ın finansal yapısını düzene sokacaklarının belirtmiş ve yıllardır zarar eden Sportif A.Ş. bilançosunu kara çevireceklerinin sözünü vermiştir. Ne yazık ki GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş.’nin Kamuoyu Aydınlatma Platformuna 19.01.2017 tarihinde sunduğu konsolide faaliyet raporuna bakıldığında 6 aylık vergi sonrası dönem zararının 153.533.883 TL olduğu görülmektedir.

Zararı açıklamak için ortaya konulan gerekçeler, döviz bazındaki kredi borçlarının önceki döneme göre artış göstermiş olması, yapılan hatalı transfer masrafları ve gelirlerin azalmasına rağmen giderlerdeki orantısız yükselme dikkate alındığında “sürdürülebilir finansal sistem” kavramının uygulanamadığı anlaşılmaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü üyelerini 25 Mart 2017 tarihinde yapılacak olan Genel Kurul’da ortak paydamız olan Galatasaray Spor Kulübü’nün muhafazası ve gelecek nesillere aktarılabilmesi için duyarlı, akil ve etkin olmaya davet ediyoruz.

Galatasaray Düşünce Derneği'nden Mali Kongre Duyurusu!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt