Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı - Sayfa 61 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı


Fenerbahce basketin 1 numarasi mi demek istedin?

815ed7b24bb.png
 
Hayes'in Zalgris'e gideceği söyleniyor. Harrison'da büyük ihtimal Euroleague'de oynayan bir takıma gidecek.

Bu kadar düşük bütçeye iki tane potansiyelli oyuncu bulmuşken 1 sene sonra kaptırmak üzücü olacak.

Bu ikiliyi ve Auguste'u tutup yanlarına iyi parçalar ekleyebilsek seneye müthiş zevk veren bir takım olurduk. Ne taraftar, ne yönetim takımı sahiplenmedi bu sene.

Geçen sene son 13-14 yılın en kötü takımı vardı ve taraftar baya küstü. Ancak bu sene farklı. Beklentinin çok üstüne çıktı. Destek verilmeli, en azından Playoff'ta.
 
kazanırsak bu seriyi efes ile oynayacağız. Ergin Hoca'yı fazla yormamak lazım. Final serisi çok gergin olacak. Hocayı tam moralli yollamamız lazım.

Sinan Erdem'de oynanacak maçlara da gidip destek vermek şart. 2013-14 gibi final serisi ufukta gözüküyor.
 
Ben de diyorum bu adam nasıl bir anda üçlük atmaya başladı. Bu seneki karakterli takımımızın değerli üyelerinden biri. Allah tamamına erdirsin Aslan.
 
Bugün ya Efes'in rakibi olacağız, ya da sezon bitecek. Efes'e eleneceğimiz kesin ama hocamızı Antep'e kadar yormamak lazım. Hem güzel bir karşılama olur kendisine.

Ben kazanıp yarı finale çıkacağımızı düşünüyorum. Zaten bunu yaparsak bu sezon başarılı geçmiş demektir. Bu bütçeyle kimse yarı final beklemezdi.
 
Maalesef amatör branşlar Cengiz yönetiminin kara yüzü. Daha doğrusu tüm Galatasaray yakın tarihinin. Tüm tarihin en iyi kadrosunu kurup Avrupa Şampiyonu olduğumuz dönemden bile 3 oyuncuyla davalık olduk. Hadi Aysal dönemi 12 milyon dolar bütçe vardı, astarı yüzünden pahalıya geldi eyvallah, çerez parasına kurduğun bu takımın maaşını ödememek, oyuncuları-teknik kadroyu müşkül durumda bırakmak neyin kafası bilemiyorum. Bu %49 Cengiz ve yönetiminin suçu, %51 genel kurulun. Zira adam özelleştirelim, amatörler futboldan ayrılsın dedi, kıymetini biliyormuş gibi ilgilenmediği amatörlere yabancı el değdirmeyen liseciler reddetti. Özelleştirilse en azından her şube kendi yağında kavrulurdu. Şimdi maaşları ödemekten aciziz. Artık bir şekilde Galatasaray'ın futbol kulübü mü, spor kulübü mü olduğuna karar vermeli. Zira böyle giderse 2-3 seneye transferde hiçbir yabancı getiremeyip altyapıyla devam edeceğiz ve Bursa'nın futbol takımının haline geleceğiz.
 
Üst Alt