Galatasaray eSpor Genel Başlığı - Sayfa 39 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray eSpor Genel Başlığı


Galatasaray, espor branşını Galatasaray Spor Kulübü Derneği bünyesinde resmi bir şube olarak yöneten tek Türk spor kulübü olarak 3 ana oyundaki faaliyetlerini güçlü bir odak ve kararlılıkla yürütmektedir.

Kulübümüz, Türk espor ekosisteminde güçlü bir paydaş olarak hali hazırda bütün faaliyet alanlarındaki yükümlülüklerini yerine getirmiş ve bütün platformlarda yarışmaya hazır durumdadır.

League of Legends (LoL) Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi faaliyetlerimiz özelinde de bütün geçmiş yükümlülüklerimiz yerine getirilmiş ve bu sezon için de kadromuz planlandığı üzere aynen muhafaza edilmiştir. Bu yapı ışığında Riot Games ile yaptığımız yapıcı görüşmeler sonucunda varılan ortak mutabakat sonrası tarafların geçtiğimiz yıl başlayan League of Legends partnerlik sistemine aynen devam etmesi kararlaştırılmıştır. Aynı ortak mutabakatın bir parçası olarak kulübümüz 2020 Kış Mevsimi'nde mücadele etmeyecektir ancak 2020 Yaz Mevsimi'nde, yükümlülüklerine uyumlu işleyişini sürdürerek yerini alacaktır.

Şu anda hali hazırda tüm espor camiasının bilgisi dahilinde olan oyuncu ve koç ekibimizle 2020 Yaz Mevsimi'ne hazırlanmaya devam edeceğiz. Takımımızı siz değerli esporseverlere Galatasaray'a yakışan şekilde duyurmak ve Sihirdar Vadisi'nde yeniden yer almak için sabırsızlanıyoruz. Kış Mevsimi süresince de hem LoL takımımız, hem de diğer espor takımlarımız esporseverlerle pek çok mecrada buluşacaktır. Galatasaray olarak Espor odağımız ve yatırımlarımız aynen devam etmektedir.

Espor branşımız hakkındaki güncellemeleri ve değişiklikleri ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 
Bari kendinizi taraftara affettirmek için adam gibi oyuncular alın da şampiyon olalım. 3 senedir bu ligdeyiz finale bile yükselemedik. Bjk, Fb kaç kere şampiyon oldu burada. Madem şampiyon yapacak kadro kurmuyorsunuz o zaman biz bu lige katılım için boşuna mı slot satın alıyoruz?
 
Nişacısını alıpta gelsin Padden yüzünden çöpe atılan 2 sezon, Ruve'de fena değildi ama 2-0 dan 3-2 seri veriyorsan ona göre hamle yapacaksın, Bolulu ve Zergsting dışındakilere hemen tekmeyi vuracaksın, Ormancı ve özellikle nişancıyı koreli sağlam bir eleman alıp yoluna bakacaksın ondan sonra Worlds te gruptan bile çıkabilirsin ama 5 yerliyle olacak iş değil.
 
Bu sezon ligin en iyi ve en formda takımıyız, geçen mevsim erken final olarak iw ile oynamıştım 2-0 öndeyken yenilmiştik o maçı kazansaydık geçen mevsimde şampiyon olup MSİ turnuvasına katılabilirdik bu mevsim şampiyon olup dünya şampiyonasında bir şeyler yapabiliriz.
 
Üst Alt