Galatasaray, Ezequiel Lavezzi ile Temasa Geçiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Ezequiel Lavezzi ile Temasa Geçiyor!


091120171006599367440_2.jpg

Galatasaray, sağ gösterip sol vurmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların radarına giren çok konuşulacak o isim Ezequiel Lavezzi'den başkası değil.


İki sene önce sezon başına 22 milyon Euro karşılığında Çin kulübü Hebei Chine Fortune'un yolunu tutan Arjantinli futbolcu 1 Ocak 2018 itibariyle boşa çıkacak.

Kulübüyle sözleşme uzatmayacak olan Lavezzi, kariyerini yeniden Avrupa'da sürdürmek istiyor. Bonservis ödenmeyecek yıldız için harekete geçen Galatasaray'da, Cenk Ergün futbolcunun menajeri ile kısa süre içinde temasa geçecek.

TERCİHİ AVRUPA

Teknik Direktör IgorTudor'un raporu doğrultusunda sol bek, sol açık ve stoper arayışlarını hızlandıran sarı-kırmızılılar, Ezequiel Lavezzi ismini fırsat transferi olarak görüyor.

Çin'de iki yılda 40 milyon Euro'nun üzerine para kazanan Tangocu, düzenli olarak oynayabileceği bir Avrupa kulübünde forma giymek istediğini daha önce açıklamıştı. Londra'da bulunan Futbol Direktörü Cenk Ergün yıldız futbolcunun menajeri Alejandro Mazzoni ile kısa süre içerisinde temasa geçip, 2.5 yıllık teklifi iletecek.

(Skor)

GSCimbom Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cenk ergün futbolcudan anladığını kanıtladı, ben şaşırmam şahsen buna teklif götürsek.


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
 
32 yaşında çok koşmaz ama anasını ağlatır süperligin.

en çok sıkıntı yaşadığımız son vuruş ve karambol pozisyonlarına çare olur .Eğer alacaksak bence rodrigues premier lige iyi bir fiyata itelenebilir.
 
Çok etkili olur 2-3 sene daha oynar, akıllıca hamle ama ücretleri ve bonservisi nasıl olur bilemem

XPERIA X
 
2 yıl oynatıp Çin ve Araplara pazarlayabiliriz diye düşünüyorum.Maaşı 4-4.5 olur ama vereceği katkıyı da göz önüne almak gerekiyor.
 
Ocakta sözleşmesi bitiyor hemen imzalayalım. 35 yaşındaki Quaresma'nın oynadığı ligde Lavezzi rakiplerin içinden geçer.
 
lavezzi kesin olarak geldi diyen keko buralarda mı

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt