Galatasaray, Fabian Castillo İçin Devreye Girdi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Fabian Castillo İçin Devreye Girdi!


fabio-castilloya-galatasaray-da-talip-oldu_612.jpg

Transfer döneminde Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda ABD Major Lig'de Dallas forması giyen Kolombiyalı kanat oyuncusu Fabian Castillo için transfer görüşmelerini sürdüren Trabzonspor'a rakip çıktı. Galatasaray da aynı oyuncunun peşinde.

Trabzonspor'un transfer listesindeki Fabian Castillo'ya Galatasaray da talip.

Trabzonspor, ABD MLS'de Dallas forması giyen ve bu sezon 4 gol, 3 asistlik performansla oynayan Fabian Castillo için transfer görüşmelerini sürdürürken, Galatasaray da Kolombiyalı oyuncu için devreye girdi. Gelecek sezon hücum hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın bu transferi bitirmek için yoğun çaba sarfettiği gelen haberler arasında.

Fabian Castillo kimdir?

17 Haziran 1992 doğumlu Fabian Castillo, sağ ve sol açıkta görev yapıyor. 2011 yılından bu yana ABD Major Lig'de Dallas forması giyen Kolombiyalı futbolcu toplamda 153 maçta 33 gol attı.


Kaynak: Futbolarena
 
Bruma kalacaksa gerek yok.Aynı tarz adamlar.Bize iyi forvet lazım.Orta sahada yırtıcı oyuncu.Defansta Ched kalırsa.Serdarla ikisi olur.Linnes, Chedjou, Serdar, Carole.Bu 4 lü lig için yeterli.Orta saha Selcuk yanına dmc.İleride Wes, Poldi ,Sinan ,Dembele.Yani şu kadroyuda bi zahmet kurun artık beceriksiz herifler.
 
Üst Alt