Galatasaray, Feghouli ile Yolları Ayırmanın Peşinde | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Feghouli ile Yolları Ayırmanın Peşinde


resized_96545-2fa5359cduj9w3xx0aanfk0.jpg

Galatasaray'da, Fatih Terim’in yeni sezon planlarında yer almayan Sofiane Feghouli’yi göndermenin planları yapılıyor.

Galatasaray, transfer döneminin kapanmasına çok kısa bir süre kala Sofiane Feghouli'ye kulüp aramaya devam ediyor. Sarı kırmızıların 3.8 milyon euro ile en yüksek maaşlı oyuncusu olan Feghouli gönderilerek FFP uygulamasında yeni transferler için bir boşluk oluşturulmaya çalışılacak.

Feghouli ile İtalya, İspanya ve Fransa’dan birkaç kulübün ilgilendiği fakat hiçbirinin Galatasaray'ın talep ettiği miktarı karşılamadığının altı çizildi. Sofiane Feghouli geçtiğimiz sezon West Ham United'dan 4 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti.

Fanatik
 
adama teklif vardı ama gitmek istemedi.

gitsin diye mobbing yapıyoruz çok bariz , oysa ben hala kadromuzdaki en kaliteli topçu olduğunu düşünüyorum.
 
Bazen o kadar enteresan ve tuhaf postlar okuyorum ki postu yazan üye ciddi mi değil mi anlamıyorum! Amma da değişik yorumlar yapıyorsunuz.
 
Su adama da cop muamelesi yapiliyor ya hayret bir sey, forumun futbol seviyesi buradan net anlasiliyor zaten.

Bu adamin Valencia kariyeri tartisilmaz, ama bizde oynadigi futbol çok vasat. Bursa deplasmani hariç ne verdi ?
Bu yüzden 7-8 milyona satabiliyorsak, satalim.

Onyekuru mesela, genç vasat hareketleri oluyo ama bi hizlanisi var, mat ediyor savunmayi ve gelisime açik bi futbolcu.
Feghouli asiri yavaslamis bi topcu, Valencia'da böyle degildi, geçen sene kampa geç katildi felan dedik ama bu sezon basida oynadigi futbol ortada, o yüzden bi an önce yol verelim arkadasa..
 
Fatih Terim yetenekli oyuncuya kolay kolay sırtını çevirmez ama yazın kendisi hakkında çıkan transfer tekliflerini "şampiyonlar liginde oynayacağım" "daha yaşım çok genç" diyerek geri çevirince Fatih Terim 'de Feghouli 'ye mobbing uyguluyor "Ligde bile 1 dakika oynatmam seni" diyerek

Bence Gomis 'le doğru zamanda yollarımızı ayırdık Feghouli ile yollarımızı ayırmanın vaki de geldi. Kendisine verdiğimiz 4.25 mil. € bonservis bedelini bize verebilecek bir kulüp varsa yollarımızı ayırırız ...
 
Üst Alt