Galatasaray Felipe Caicedo İçin İtalya'da! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Felipe Caicedo İçin İtalya'da!


Alan, Tetteh ve Pato transferlerinde mutlu sona ulaşamayan Galatasaray, Laziolu golcüye resmen talip oldu..

gsaray-felipe-caicedo-icin-italyada-1548333228525.jpg

Dubai'de golcü transferi konusunda somut adımlar atamayan Galatasaray'da, İdari Menajer Şükrü Hanedar bu sabah Roma'ya gitti.Hanedar, Lazio'da forma giyen Felipe Caicedo için İtalyan kulübü ile temaslara başladı.Galatasaray, Ekvadorlu golcü için kulübüne ilk olarak sezon sonuna kadar kiralama teklif etti.

Sarı-kırmızılıların sunduğu kiralama teklifi ise 750 bin euro. Galatasaray ayrıca 3 milyon euroluk satın alma opsiyonunu da teklife dahil etmek istiyor.
Alınan bilgilere göre 30 yaşındaki futbolcuya yıllık 2 milyon euro önerildi. Lazio'da yedek konumunda olan Ekvador'lu futbolcu da, Galatasaray'a gitmek istediğini İtalyan kulübüne iletti.

İki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği gelen bilgiler arasında.

30 yaşında ve 1.83 boyundaki Felipe Caicedo, bu sezon İtalya Serie A'da Lazio ile 13 maçta sahaya çıktı ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi..

gsaray-felipe-caicedo-icin-italyada-1548333230882.jpg

FELİPE CAİCEDO KİMDİR?

5 Eylül 1988'de Ekvator'da dünyaya gelen Felipe Caicedo kariyerine Rocafuerte takımında başladı. Genç yaşta Basel'e trasnfer olup yurtdışına çıkan Caicedo, 2009 yılında Manchester City'e transfer oldu.Daha sonra sırasıyla Sporting Lizbon, Malaga, Levante, Lokomotiv Moskova, Al-Jazira, Espanyol ve Lazio takımlarında oynadı.
Felipe Caicedo bu sezon Lazio formasıyla 1 gol attı..

/Aspor
 
Çöp möp lan forvet yok kadroda ne yapacağız. Belki üç beş gol atar bir halta yarar. Bu gözle bakın. Yoksa adam ağır çöp yahu kim 6 gün kala klas bir isim geleceğine inanır.
 
Üst Alt