Galatasaray, Filipe Luis ve Asamoah'ın İkisini de Transfer Etmek İstiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Filipe Luis ve Asamoah'ın İkisini de Transfer Etmek İstiyor!


[h=2]Tudor, ara transfer çalışmaları için yöneticilerle yaptığı son görüşmede hem Filipe Luis’in hem de Asamoah’ın alınmasını istedi. Hırvat hoca Filipe’yi sol bekte, Asamoah’ı ise daha önde kullanmak istediğini yönetime iletti.[/h]
5237208.jpg

Cim Bom’da sol bek sürprizi... Galatasaray’da Atletico Madrid’den Filipe Luis ve Juventus’tan Kwadwo Asamoah arasında bir tercih yapılması bekleniyordu. Yönetimle teknik direktör Tudor arasında bu konuda sürekli görüşmeler yapılırken, dünkü buluşmadan ilginç bir karar çıktı.

Hırvat hoca, mümkün olduğu takdirde her iki futbolcunun birden alınmasını istedi. Tudor, Filipe Luis’i sol bekte, Asamoah’ı ise sol önde veya gerektiğinde orta sahanın merkezinde kullanacağını yöneticilere bildirdi. Tudor’dan gelen bu taleple birlikte Galatasaray Yönetimi her iki futbolcuyu birden transfer etmenin formülünü aramaya başladı.

Bonservis pazarlıkları sürüyor

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Asamoah için Juventus’la görüşmeler devam ediyor. Galatasaray, sezon başında da transferde gündemin 1 numaralı maddesi olan Ganalı futbolcuyu bu kez 1.5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle kadroya katmaya hazırlanıyor. Filipe Luis’in bonservisi konusunda da Atletico Madrid’le pazarlıklar devam ediyor. 32 yaşındaki sol bek için 2 milyon Euro gözden çıkarılmış durumda.



fanatik
 
Müthiş olur yav. Takım seviye atlar. Düşünsene sol arka Luis sol ön Asamuaaah.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
-------------------------Muslera---------------------

Mariano--------Maicon----------Serdar--------Filipe

---------------Fernando---------Asamoah------------

Feghouli-----------------Ndiaye------------Konoplyanka

---------------------------Gomis-------------------------

:hat:
 
mehmet ayan çarşamba cenk ergünün görüşmeye gideceğini söyledi.. filipe luis için

serdar ali çelikler asamoahın çok zor oldugunu söylüyor.
 
Üst Alt