Galatasaray Formaları Nasıl Olmalı? - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
home: parçalı üst , siyah şort/çorab
away: full sarı
third: gri

%100

76beb38bc64.png




1996-1997-galatasaray-forma-koleksiyonu-sari-forma-evren-1.jpg



72780bb335f.png



bir de çubuklu seviyorum.arada onu da çıkarak ahbap


d23823055fba2cb41a768e0059eba09e.png
 
Her yıl mutlaka bir parçalı forma olmalı. O bizim klasiğimiz. Onun dışında alternatif formalar üzerinde daha güzel çalışmalar yapılabilir.
 
real barça manu gibi bi tane klasik mutlaka olmalı. çok fazla kurcalanmamalı ama kaliteli olmalı o da parçalı olmalı.

diğerleri turkuaz, sadece bordoya çalan koyu kırmızı, sadece turuncuyu anımsatan güzel bi sarı, sadece siyah gibi opsiyonlarda parçalının yanına yapılacak diğer formalar olabilir. yalnız bize yapılan 2. ve 3. formalar daha önce tecrübe ettiğimiz gibi sadece siyah sadece sarı vs gibi seçenekler kaliteden pek bi yoksundu. realin 1. forma ile 3. forması da aynı kalitede olduğu için kendi rengi dışında renkler de çok yakışıyor. o yizden sarı kırmızı dışında yapılacak hoş bi renk (pembe mor hariç) 3. forma olarak piyasaya sürülebilir.

ama belirttiğim gibi her sezon çok kaliteli klasik bi parçalı olmalı. son zamanlarda bunu iyi oturttuk gerçi. parçalıdan kastım adidasın yaptığı dandik arda-lincolnlü dönemdeki parçalıyı kastetmiyorum. nike ile bu işi biraz daha oturttuk gibi. ama kalite konusunda tam olarak tatmin edici sonuç aldığımızı sanmıyorum.

desenli formalar da güzel, sofra bezi deseni, oduncu gömleği desenli formalarda iyi bir görünüme sahip. daha önce manu ve chelseaden tanıdık gelecektir
 
sarı kırmızı olmalı birde logomuz formanın içinde gömülü olmalı yani logonun arkasında ki beyaz duvar kısım olmamalı.birde sponsor olmalı boş duruyor tabi :D .bakın aşağıda attığım gibi logo böyle kullanılmalı 1. resimde formanın doğallığı öne çıkarak bozuyor.2.resimde forma'da daha sade ve güzel.
 

Ekli dosyalar

  • f2.jpg
    f2.jpg
    104.3 KB · Görüntüleme: 44
  • f1.jpg
    f1.jpg
    107.7 KB · Görüntüleme: 41
Çok eskiden Bembeyaz bir formamız vardı. Üzerinde logolar ve amblem haricinde hiç renk yoktu, tenisçi üniforması gibi çok nezih duruyordu. Keşke o forma geri gelse.
 
Üst Alt