Galatasaray Gençlere Emanet! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5c1abb0d66a97c2e8d42af6c

Önce Ozan, ardından Yunus, Atalay ve diğerleri... Galatasaray devre arasında tecrübeli isimleri kadrosuna katmaya çalışsa da diğer taraftan gençlerine yatırım yapıyor. 3 oyuncuyla da yeni sözleşme hazırlığı var.

Galatasaray’ın 2000 doğumlu gençleri sınıfı geçmeyi başardı. Keçiörengücü ile kupada oynanan ilk maçta gol atan Atalay Babacan ile rövanşı boş geçmeyen Yunus Akgün’ün performansı, Fatih hocadan tam not aldı. Ozan Kabak’a stoperde sezon başından beri görev veren Terim, önümüzdeki sezonlarda takım omurgasını bu isimler üzerine kurmayı hedefliyor. Her ne kadar Ocak ayında tecrübeli oyuncuların transferi için çalışma yapılsa da, Fatih hoca bu gençlerden vazgeçmeyi kesinlikle düşünmüyor. Altyapıdan yetişen yeteneklere yatırım yapılmasını isteyen Terim, 3 oyuncuyla da yeni kontrat imzalanmasını talep etti.

Şimdiden teklifler geliyor

Ozan Kabak’a şimdiden Avrupa devleri talip olmuş durumda ve artık resmi tekliflerin gelmesi bekleniyor. Sağ ve sol kanatlarda oynayabilen Yunus ile hem forvet arkası hem de 8 numarada görev yapabilen Atalay’ın da düzenli forma şansı bulması halinde, aynı seviyeye geleceği düşünülüyor. Operasyon bu isimlerle de sınırlı kalmayacak. Forvette Ali Yavuz Kol, orta sahada Celil Yüksel, kanatlarda Recep Gül’ün de gelecek sezon daha fazla şans bularak kendilerini kanıtlayacağı tahmin ediliyor.

Fanatik
 
Ozan dışında direk oynayabilecek isim yok.. Atalay ve Ali yavuz rotasyona kalabilir fakat olası 2 forvet transferi ve sinan ali yavuzun önünü keser belhanda akbaba feghouli de Atalay'ın mevkisinde direk oynayabilecek isimler en makul kiralık göndermek.. Tonla sakatlık cezalı varken bile bu adamlar düşünülemedi maalesef
 
Üst Alt