Galatasaray, Gomis'in Yedeğini Buldu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
810023.jpg


Sarı-kırmızılı yönetimin, Ligue 2’de 10 maçta 7 golü bulunan genç yetenek ile ilgilendiği ve Angers’in kapısını çalacağı ifade edildi.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün birkaç gün önce yaptığı açıklamada sadece Fransa 1. Ligi değil 2. Ligi de takip ettiklerini açıklamıştı. Sarı-kırmızılı ekibin scoutlarının yakından izlediği isminse Angers'in Ajaccio'ya kiraladığı Yoane Wissa olduğu iddia edildi.

Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Angers Başkanı Willy Bernard yaptığı açıklamada, "Pek çok oyuncumuz yakından izleniyor. Sadece A takımımızda olanlar değil. Genç takımımızdakiler hatta kiralık verdiğimiz oyuncularımız da yakından takip altında" sözlerini kullandı.

21 yaşındaki Wissa, Ligue 2'de 10 maçta attığı 7 golle gol krallığı yarışında zirvede... 1.76 boyundaki genç yıldız, forvet dışında kanatlarda da oynayabiliyor. Teknik Direktör İgor Tudor, Eren Derdiyok'un tartışıldığı ortamda Wissa'nın hem geleceğe yatırım hem de Gomis'e iyi bir yedek olacağı görüşünde..

Chateauroux, Angers, Laval ve Ajaccio formaları giyen Yoane Wissa, Fransa'da çıkış yapması beklenen isimlerin arasında yer alıyor.​
 
cenkcim geçenlerde bu husustan şeyetmişti zatı,ho..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
takımda bu kadar fazla yabancı varken ve yabancı sayısı sorgulanıyorken neden gidip yedek forvet için yabancı oyuncu seçiyoruz?Yok mu yerli ve genç bir forvet?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gomise yedek yerine eren gibi kaliteli bir santraforumuzu kazanalım. Tudor neden üstünde durmuyor anlamıyorum. İkinci yarıları al oyuna sürekli. Gomisi çıkartamıyorsan çift forvet yap. Eren'i kazanmamız lazım.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt