Galatasaray, Hikmet Karaman'ı İstanbul'a Çağırdı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray, Hikmet Karaman'ı İstanbul'a Çağırdı!


Galatasaray, Igor Tudor'un ayrılığı sonrasında Hikmet Karaman'ı görüşmek için İstanbul'a çağırdı.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un geleceği belli oldu. Sarı Kırmızılı yönetim, Tudor ile yollarını ayırma kararı aldı. Yeni hoca arayışları için düğmeye basan yönetim, en son Çaykur Rizespor'da görev alan Hikmet Karaman için düğmeye bastı.

Karaman'ın İstanbul'a davet edildiği öğrenildi. Tecrübeli hocanın uçak bileti ortaya çıkarken yönetimde bazı isimlerin Hikmet Karaman isminde uzlaşma sağladığı belirtildi.

(Ajansspor)

galatasaray-hikmet-karaman-la-gorusecek-10360459_2844_m.jpg
 
bu bileti kim çekmiş? hikmetin hoca olmasını bekleyen birisi ancak hikonun bilet fotosunu çeker zira gündemde değildi. Ya da feyk olabilir.

diğer bir konu bu Hikmet karaman ismi doğru olabilir çünkü hikmet karaman, dursun özbekin hemşehrisi. Kardeşini florya patronu yapan adam hemşehrisini de kulübün başına geçirmeye meyil edebilir. Bu yönetim kadrosu ve bu başkan müsvetdesinden bekleyeceğim bir hareket olur.
 
Böyle bi ortamda arenada sadece tepki görür. Kendisi bile bunu bilip redetmesi gerekir. Aldigi her kötü sonuc sonrasi tepki görür, istifa diye bagirilir. Anlasilan bu yönetim dayak yiyip gitmek istiyor.
 
Üst Alt