Galatasaray İçin Jordon Ibe İddiası | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray İçin Jordon Ibe İddiası


Ada basını, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız isimlerle taraftarlarını bir hayli heyecanlandıran Galatasaray hakkında ilginç bir iddiaya yer verdi. Sarı Kırmızılılar'ın Bournemouth'ta forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Jordon Ibe ile ilgilendiği öne sürüldü.
Galatasaray için Jordon Ibe iddiası


Bu yaz kadrosuna kattığı birbirinden önemli futbolcularla taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray hakkında Ada basınından ilginç bir transfer iddiası geldi. Birleşik Krallık'ın en yüksek tirajlı gazetesi The Sun, Sarı Kırmızılılar'ın Bournemouth'un 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Jordon Ibe ile ilgilendiğini öne sürdü.
Gazetenin okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde genç yıldızı Sarı Kırmızılılar'ın yanı sıra Napoli, Fiorentina ve Espanyol'ün de istediği ancak transfere en yakın kulübün Celtic olduğu belirtildi. Yetenekli oyuncunun da kendisini bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Celtic'e gitmeye sıcak bakacağı yorumu yapıldı.
Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler
 
ibe ilk çıktığında rasford'un falan çok önündeydi sonra ne olduysa(mabadı kalkmış olabilir) sert bir düşüş yaşadı ama hala çok yetenekli.
 
23 yaşında ingiliz..Liverpool çıkışlı yaşları yakın olsa da new sterling diye piyasa yaptı bournemouth yaklaşık 20 milyon bayıldı.. İmkansız kısaca
 
Üst Alt